inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Palmboom behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Waaiers van planten
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Green Madness
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Tropische flora
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Schoonheid van palmbladeren
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Colored Sound
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Sound of Honey Nature
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Industrial Nature
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Koraal palmen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Leaves on Concrete (Green)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Jungle bladeren
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Betonnen tuin
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Diepe jungle
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Gedroogde palmbomen
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Palmbomen behang van bimago is een manier om een ​​exotische sfeer in je huis of kantoor te vervangen! Grootformaat wanddecoraties, zoals behang met gevlekte bladeren, roepen herinneringen op aan zalige momenten op idyllische, zonovergoten stranden of een wandeling door de jungle. Met het palmbladerenbehang kun je je volgende reizen plannen! Behang met palmbomen past perfect in de woon- en slaapkamer: ze geven het interieur een origineel karakter. Ze kunnen ook worden gebruikt bij de inrichting van hotelinterieurs of reisbureaus.

Palmbladeren behang

Reizen naar verre landen is jouw passie? Of misschien heeft de lokale vegetatie je geïnspireerd om een interieur in een exotische stijl in te richten? Palmbladbehang is de perfecte keuze voor jou. Inspirerende motieven en prachtige landschappen zijn een perfecte decoratie voor veel kamers. Het is ook een goede manier voor mensen die zich afvragen hoe ze een muur in hun kamer kunnen laten zien en het interieur een verfijnde stijl kunnen geven. Onze behangcollectie uit de palm-serie maakt indruk met zijn expressieve kleuren en doordachte composities. Hierdoor geeft de decoratie het interieur een modern arrangement, en dankzij deze combinatie krijg je voor lange tijd een prachtig decor. Palmboombehang is een vliesproduct, wat betekent dat het zeer stevig is. Het zal de ruimte prachtig benadrukken in ingetogen kleuren, waardoor de kamer ruimer wordt. Bekijk de hele collectie van bimago en kijk welk palmbladeren behang jouw favoriet zal zijn. We garanderen dat iedereen bij ons de perfecte decoratie voor zijn kamer vindt.


 

Palmboombehang

Palmboombehang is een van de ideeën voor het decoreren van een huis of appartement bewoond door liefhebbers van verre reizen. De decoratie zal prachtig staan aan de muur in de woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor. Het is ook een geweldige manier om het interieur van een dienstruimte te diversifiëren. Met het palmboombehang kunt u een modern en sterk benadrukt arrangement in de kamer krijgen. Het is vermeldenswaard dat onze decoraties zich onderscheiden door een hoge duurzaamheid. Dit is de perfecte manier om zelfs voor meerdere jaren een mooi interieur te hebben. Palmboom behang is eenvoudig te installeren. U kunt kiezen voor een non-woven of zelfklevende versie, u bepaalt zelf welke decoratie u het meest aanspreekt. Ongeacht uw keuze, u kunt er zeker van zijn dat het product niet alleen niet aan de muur plakt, maar ook niet kreukt en niet beschadigt. Wij verkopen al het palmbehang op rol. We gebruiken moderne technologie voor decoratieve prints en het geheel is beschermd tegen UV-stralen. We zorgen ervoor dat alle diensten die we leveren altijd op het hoogste niveau zijn.

Palmbomen behang

Palmbladbehang is onze inspiratie uit reizen, exotisme, natuur en prachtige landschappen. Houdt u net als wij van expressieve en tijdloze interieurs, dan bent u bij onze decoraties op het juiste adres. Behang met palmbomen past op de hele muur in de woonkamer of slaapkamer. Het is ook een geweldig idee om de hal te versieren. Elk van deze kamers geeft een tijdloze stijl en een karakteristieke sfeer. Kies bij het kiezen van dit type decoratie voor minder contrasterende elementen. Heldere kleuren en meubels met klassieke vormen zullen goed werken. Behang met palmbladeren ziet er ook prachtig uit in kamers die zijn ingericht in een exotische stijl. Een beetje creativiteit is genoeg om van uw appartement een inspiratie voor anderen te maken. Ontdek de gehele collectie van ons behang en kijk welke decoratie geschikt is voor jouw interieur. Wij zijn ervan overtuigd dat u tussen zoveel modellen het model vindt dat u zoekt.