inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Modern behang Colourless Leaves Nr 114647

Modern behang Colourless Leaves Nr 114647

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

"Colourless Leaves" muurschildering

foto muurschildering "Colourless Leaves" ui de Botanisch categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Modern behang "Colourless Leaves" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Colourless Leaves foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten en bladeren.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Colourless Leaves"? We raden u aan om fotobehang "Colourless Leaves" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Colourless Leaves" fotobehang is beige. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Colourless Leaves" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Colourless Leaves" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Colourless Leaves" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Colourless Leaves" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE