inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Rozen behang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Rose Charm
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Herbal Garden
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Colored Sound
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Decorative Roses
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Spring Garden
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang English Flowers (Colourful)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Watercolor Roses
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Mix of Species
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rose garden
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Carmine garden
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Een roos is een bloem die vele gezichten heeft. Je kunt het zelf ontdekken door de rozen behangcollectie van bimago te bekijken! Onder de grootformaat wanddecoraties vind je motieven in delicate, ingetogen kleuren en patronen in vurige kleuren. Dankzij deze variëteit kun je gemakkelijk rozenbehang kiezen die bij je smaak passen en passen bij een modern of klassiek arrangement. Met rozenbehang of rozenbehang kunt u het interieur gemakkelijk decoreren en met frisheid vullen. Laat je kamers bloeien met rozenbehang!

Rozenbehang

Welk rozenbehang vind je in onze collectie? U kunt kiezen uit non-woven of zelfklevende decoraties, geschikt voor snelle en eenvoudige montage. Daarnaast worden alle producten op rol verkocht. U kunt rozenbehang eenvoudig aanpassen aan uw voorkeuren, waardoor u gegarandeerd 100% tevreden bent met de bestelling die u ontvangt. Als je een unieke en unieke sfeer wilt creëren in de slaapkamer of andere kamer, zal rozenbehang dat je op de hele muur plaatst er het beste uitzien. Op deze manier benadruk je niet alleen prachtig de decoratie zelf, maar ook de inrichting van het hele interieur. Fijne bloemen en ingenieuze composities geven je een gezellig en stijlvol appartement, waar je zelfs maar even afstand van zult kunnen doen. Met een beetje creativiteit zul je snel zien dat zo'n decoratie een goede manier is om een schoonheidssalon of een romantisch restaurant in te richten. Bekijk onze collectie en kies een model dat past bij jouw smaak en het type kamer.


 

Behang met rozen

Decoraties uit de rozen behangcollectie zijn met grote zorg en precisie gemaakt. We gebruikten tijdloze motieven die vaak een inspiratie zijn geweest voor veel kunstenaars. Het symbool van de natuur en bloemen manifesteerde zich in vele tijdperken, wat zijn uniekheid bewijst. We hebben er ook naar gestreefd, omdat we aan uw verwachtingen willen voldoen en u willen helpen uw droomruimte te creëren. Het rozenbehang dat je terugvindt in onze collectie is ongetwijfeld een tijdloze decoratie die in veel kamers past. Hierdoor kunt u een gezellige slaapkamer of een woonkamer met een enigszins romantische sfeer inrichten. We bieden interessante bloemarrangementen vergezeld van een breed scala aan kleuren, van delicate pastelkleuren tot vurige kleuren. We weten hoe belangrijk uw behoeften zijn, daarom proberen we regelmatig nieuwere en nieuwere producten aan de collectie toe te voegen. Wij geloven dat u zich dankzij hen in elke kamer speciaal zult voelen. Wacht daarom niet langer, kies vandaag nog een decoratie uit de categorie rozenbehang die aan uw verwachtingen en behoeften zal voldoen.

3D rozen behang

Houd je van bijzondere oplossingen en interieurs met karakter? Dan zijn 3D-decoraties met een bloemmotief iets voor jou. Dit behang uit de rozencollectie is zo veelzijdig dat het in de meeste kamers goed zal staan en bovendien in verschillende stijlen kan worden gedecoreerd. Geef je om een fenomenaal decor? Als het antwoord ja is, zet dan in op decoraties die je op de hele muur plaatst. U hoeft zich geen zorgen te maken over problemen tijdens de montage. Onze producten zijn non-woven, wat betekent dat ze niet uitrekken en niet loskomen van het oppervlak. In ons aanbod hebben we ook iets voor liefhebbers van instant interieurverfrissing. Je kunt de hele serie rozenbehang ook in een zelfklevende uitvoering bestellen. U hoeft alleen maar kennis te maken met ons aanbod en wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste keuze maakt. Het enige waarschijnlijke probleem kan zijn om het beste patroon voor een bepaalde kamer te kiezen. We hebben er zoveel dat er keuze genoeg is!

Roze wallpaper

Behang met rozen is de perfecte oplossing voor mensen die zich bijzonder willen voelen in hun interieur. Dankzij de decoraties van bimago tover je een plek tevoorschijn waar je nog nooit van hebt gedroomd. Bloemmotieven en hun doordachte compositie helpen je daarbij. Elke dag proberen we aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, daarom vind je in de rozenbehangcollectie een divers kleurenpalet. U kunt kiezen uit zowel delicate kleuren als intensere kleuren. Kies voor het laatste als je het geheel wilt benadrukken en verlevendigen. Combineer ze vervolgens met delicate en eenvoudige accessoires, waardoor je de schoonheid van het behang nauwkeurig kunt blootleggen. Door de universaliteit van onze motieven passen dit soort decoraties niet alleen bij woongebouwen, ze onderscheiden zich door een veel bredere toepassing. Veel behang is geschikt voor service- of horecapanden. Dit zijn niet-geweven modellen, dus wees niet bang voor beschadiging of vervaging onder invloed van UV-stralen. Dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking blijven de decoraties er zelfs jarenlang mooi uitzien.