inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op behang Gratis levering boven 99€

Behang Abstracte wijnranken Nr 122335

Behang Abstracte wijnranken Nr 122335

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Abstract Vines" fotobehang

fantastische fotobehang "Abstract Vines" ui de Abstract categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Abstract Vines" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Abstract Vines foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, bladeren, abstracties en groente.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Abstract Vines"? We raden u aan om fotobehang op maat "Abstract Vines" een beetje groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Abstract Vines" foto muurschildering is groen. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een interieur met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Abstract Vines" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verbazen. Modern behang "Abstract Vines" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Abstract Vines" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Abstract Vines" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Het patroon is beschikbaar als waterbestendig behang "Abstract Vines" en zal met succes de ruimte tussen de keukenkasten prachtig versieren, de muur achter het bad of de douchecabine of de gang.

full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen, met een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE