-28% op schilderijen en fotobehang Promotie verloopt:
dagen dag : :
  • <%= message %>

Schilderij Tree of Life (1 Part) Narrow

Product is beschikbaar

Techniek


Afmetingen kiezen (cm):

    Kies spierraam


    <% var discountval = Math.round(100*(discountprice.replace(",",".") - price.replace(",",".") ))/100 %>
    Nr 108253 Kunstenaar:Luflee
    Beelddelen: 1
    Techniek <%= techniqueLabel %> Verander
    Spierraam <%= loomLabel %> Verander
    Accessoires: nog niet geselecteerd Toevoegen
    Verzendkosten - Levertijd
    Prijs: Prijs is inclusief BTW, zonder verzendingkosten.
    • € 28,54
    • <%- discountprice %>

    Accessoires toevoegen

    Afstandhouder
    Afstandhouder
    We aanraden metalen dragers. Dankzij dit accessoire de plexi schijf kan eenvoudig worden bevestigd aan de muur. Deze bevestigingsmiddelen zijn ook een moderne en decoratieve voltooiing van het schilderij. Wij raden voor elke plaat vier afstandhouders (de plexi beelden worden voorbereid door ons voor de assemblage - in elk paneel zijn er vier gaten voor de afstandhouders). (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
    € 11,96 stuk
    UV-print
    UV-print
    UV-print is tegenwoordig een veel gebruikte techniek voor afdrukken op groot formaat. Dankzij deze technologie, de afgedrukte afbeelding is bestand tegen de negatieve invloed van zonnestralen en vocht. De toepassing van deze techniek heeft geen invloed op de kleuren van het beeld. Integendeel - dankzij de UV-printing, zult u in staat zijn om van zijn volheid en intensiteit langer genieten.
    € 5,90
    Koeriersdienst
    Koeriersdienst
    Dankzij de Koeriersdienst wordt uw bestelling direct en snel verzonden. De Koeriersdienst vermindert de productietijd van het bestelde artikel met de helft! Houd er rekening mee dat dit alleen invloed op de termijn van realisatie van de bestelling heeft en niet de verzendtijd.
    € 9,90
    Vernis
    Vernis
    Vernis is een transparante beschermende laag aangebracht op het oppervlak van de gedroogde, handgeschilderde afbeelding. Deze laag beschermt het schilderij tegen schadelijke zonlicht en vocht. De keuze van deze techniek heeft geen invloed op de kleuren van de afbeelding, integendeel, dankzij de vernis zal je langer in staat zijn om van haar schoonheid en expressie te genieten. Vernis is verkrijgbaar in sprayvorm, die u zelf kunt toepassen op het doek.
    € 9,50
    Spijkers
    Spijkers
    Wilt u uw muurschilderij snel en gemakkelijk direct na de ontvangst van het pakket ophangen? Bestel een set van sterke spijkers direct bij ons – duw ze voorzichtig in de muur, hang uw schilderij op en geniet van de uitzicht. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
    € 1,99 stuk
    Haakjes
    Haakjes
    Dankzij de metalen wandhaken is het aanbrengen van het schilderij aan de muur eenvoudig en probleemloos. Voor meerdelige schilderijen suggereren wij de aankoop van één haak voor elk element van de samenstelling. Voor afbeeldingen van een breedte van meer dan 80 cm raden wij de aankoop van twee haken aan. De bestelde haken worden in een witte briefomslag in het pakket samen met de afbeelding afgestuurd. U moet ze zelf aan het spieraam monteren – met gemak in de houten spielatten van het spieraam inslaan. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
    € 0,99 stuk
    Persoonlijke dedicatie
    Persoonlijke dedicatie
    (max255 tekens)
    € 4,99

    Levertijd

    Prints op canvas
    8-9 werkdagen
    Premium Print ® op canvas
    8-9 werkdagen
    Schilderijen op doek
    17 werkdagen

    Verzendkosten

    Wij verzenden onze artikelen naar diverse Europese landen via de meest gereputeerde koeriersbedrijven. Op het Nederlands grondgebied is de koerier UPS verantwoordelijk voor de levering van de verzending.

    Beschikbare technieken

    Premium Print op doek

    Premium Print op doek


    Premium Print is een originele techniek, speciaal ontwikkeld voor klanten van Bimago. Druk op de hoogste resolutie is bedekt met blanke, structurele lak , zodat het doek verkrijgt een unieke textuur en glans, kenmerkend voor olieverfschilderij. Ook de kleur is additioneel versterkt en het pigment wordt steeds beter bestand tegen vocht en UV-straling. Aanbrengen van vernis is handmatig uitgevoerd door onze ervaren kunstenaars die kunnen de sporen van borstel of spatel imiteren. Zodat het effect wordt het meest natureel Bimago werk met de beste op de markt Spaanse acryl gel, duurzaam en veilig voor de mens. Een verschil kan man zien met het blote oog!
    Print op canvas

    Print op canvas


    Als u bestelt print op canvas, krijgt u niet alleen een van de meest populaire wanddecoraties. U bespaart ook tijd want de artikel wordt binnen 48 uur naar u verzonden. En na ontvangst kunt u meteen hangen het op uw muur - de doek wordt opgespannen op het raamwerk zodat de de zijkanten zijn mooi bedekt en het geheel ziet super mooi eruit. Uw decoratie wordt afgedrukt op de beste Italiaanse canvas. We maken gebruik van grootformaat printers van het gerenommeerd bedrijf Zünd, die drukken met printresolutie van 360 dpi. Dankzij dit patroon kan worden afgebeeld met een echt Zwitserse precisie, kwaliteit die vergelijkbaar is aan dat van de beste digitale laboratoria. Zo'n beeld wordt dan een echte mooie decoratie van het appartement.

    Selecteer het raamwerk

    Houten raamwerk Standaard (2cm)
    Ecologische pine raamwerk

    Ecologische pine raamwerk


    Zodat uw beeld wordt altijd mooi gepresenteerd (zelfs zonder extra frames) in Bimago spannen wij het doek op het raamwerk voorzien van grenen, natuurlijke en solide hout - de standaard versie heeft de optimale dikte van 2 cm.

    We raden dit raamwerk in het bijzonder voor:
    • meerdelige schilderijen
    • kleine en middelgrote flats
    • de muren die rijk zijn met andere decoraties
    Houten raamwerk Galerij (2,8 cm)
    Extra 3D-effect

    Extra 3D-effect


    Raamwerken (spieramen) met grotere diktes zijn gewijd aan de ruime kamers - ze zijn ideaal voor afbeeldingen met grotere maten. Galerij raamwerk met dikte van 2,8 cm zal niet alleen zorgen voor de juiste spanning van het doek, maar ook zal het aantrekkelijk accentueren.

    We raden dit raamwerk in het bijzonder voor:
    • eendelige en vierkante schilderijen
    • foto's op groot formaat
    • eenvoudige, minimalistische interieurs
    Houten raamwerk Maxx (4cm)
    Maximale zichtbaarheid van het beeld

    Maximale zichtbaarheid van het beeld


    Als u wilt dat het beeld was een expressief inrichting van het appartement, ga voor spieraam met dikte van 4 cm. Gemaakt van de hoogste kwaliteit dennenbos, garandeert maximale effect op uw muur.

    We raden dit raamwerk in het bijzonder voor:
    • beelden die zal fungeren als de enige of overheersende decoratie
    • zeer ruime kamers (lofts, hotellobby's, conferentiezalen)

    "Tree of Life (1 Part) Narrow" Canvas Wall Art

    Art schilderij "Tree of Life (1 Part) Narrow" en andere canvas schilderijen van Klimt categorie verfraait uw interieur in interessante Ze zijn meestal gebruikt om huis te versieren (vooral slaapkamer en woonkamer, maar ook hal, eetkamer of keuken), ze geven amazing effect ook in openbare ruimten zoals: kantoren, restaurants, wachtkamers. "Tree of Life (1 Part) Narrow" canvas schilderij bestaat uit 1 onderdelen. Oorspronkelijk, "Tree of Life (1 Part) Narrow" patroon zal zeker overeenkomen met interieurs bewaard, die in dezelfde kleuren zijn. "Tree of Life (1 Part) Narrow" canvas wall art zal geweldig zijn als een cadeau voor iedereen , Die van motieven houdt zoals:: abstractie, modern, planten, kleurrijk, artistiek, Gustav Klimt en mozaïek.

    Producten van bimago shopo zijn verkrijgbaar in de vorm van digitale canvasdruk, canvas gedrukt door Premium Printtechniek of zelfs handgemaakt schilderij op bestelling. "Tree of Life (1 Part) Narrow" canvas kunstdruk gemaakt met behulp van Premium Print techniek met gel liner geeft "Tree of Life (1 Part) Narrow" uniek , Artistieke uitstraling.