Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

Industriële schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij City in the Rain (1 Part)
vanaf
€ 25,15
€ 35,94
Schilderij Golden City (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Wind Colours (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Symphony (1 Part) Narrow
vanaf
€ 41,25
€ 58,93
Schilderij Complement (1 Part) Narrow
vanaf
€ 41,25
€ 58,93
Schilderij Seahorse (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Four Phases (4 Parts)
vanaf
€ 44,00
€ 62,86
Schilderij Tearing (1 Part) Narrow
vanaf
€ 41,25
€ 58,93
Schilderij Chasm (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Winter (1 Part) Narrow
vanaf
€ 41,25
€ 58,93
Schilderij Rest (1 Part) Wide
vanaf
€ 25,15
€ 35,94
Schilderij Breath of Luxury (3 Parts)
vanaf
€ 52,39
€ 74,85
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schilderijen in industriële loftstijl

De loftstijl wordt meestal geassocieerd met grijstinten, zwart en wit. Afbeeldingen die bij deze conventie passen, kunnen echter het hele kleurenpalet bevatten en verwijzen naar het onderwerp van het werk of subtiele details naar het hok. Ze bevatten verschillende interpretaties van het thema beton, metaal, baksteen en glas. Ze kunnen worden opgenomen in verschillende geometrische figuren, toegepast op elementen die schijnbaar geen verband houden met de industriële stijl, zoals bomen of dieren. Hokschilderijen zijn voornamelijk moderne schilderijen, vaak ook abstract.

lees meer beschrijving verbergen

Schilderijen in industriële stijl

In de schilderijen in industriële stijl vinden we vaak stadspanorama's, metropolen die vanuit vogelperspectief zijn vastgelegd, torenhoge wolkenkrabbers en industriële wijken. Omdat ze meestal in vrij donkere kleuren worden bewaard, is het de moeite waard om wat aandacht te besteden aan hun blootstelling in de kamer. Het is goed om de juiste verlichting voor ze te kiezen en aan een lichte muur te hangen in plaats van aan een donkere. Een industrieel beeld kan, vanwege het feit dat het erg karakteristiek is, eigenlijk de enige of de belangrijkste decoratie van een kamer zijn.

Foto's voor de zolder, woonkamer en kantoor

Industriële schilderijen lijken de voor de hand liggende keuze voor een loft. Velen van hen zijn in grijstinten en passen goed in ruwe interieurs vol beton, staal of glas. Voor ruime loftkamers is het de moeite waard om afbeeldingen te kiezen met indrukwekkende afmetingen of om echte galerijen te creëren die zijn samengesteld uit vele kunstwerken in een vergelijkbare sfeer. Ledereen die een ietwat industriële stijl in zijn woonkamer wil introduceren, kan bijvoorbeeld kiezen voor reproducties van beroemde Banksy-werken. Slechts één schilderij geeft het interieur een uniek karakter. Een modern kantoor is ook een goede plek om industriële schilderijen tentoon te stellen.