• <%= message %>

"Lama (1 Part) Vertical" Canvas Painting

Amazing wit 1 -piece canvas set genaamd "Lama (1 Part) Vertical" van Andere dieren Perfect match chosen interieur. Als u uw Schilderij op doek Lama (1 Part) Vertical wilt krijgen 3D-effect wij raden aan om maxx-raamwerk te kiezen (4 cm dikte) Of galerij van (2,8 cm). Meer informatie vindt u in de sectie: "Selecteer streepjesbalkjes". "Lama (1 Part) Vertical" print on canvas leitmotifs are: natuur en dieren. Wij raden u aan om Premium Print techniek te kiezen. Wij raden u aan één van onze printtechnieken, Premium Print. Met behulp van deze methode wordt fantastische glans en originele structuur toegevoegd aan uw "Lama (1 Part) Vertical" canvas schilderij. Dankzij "Lama (1 Part) Vertical" canvas art print u kunt nog vandaag kunst uitnodigen voor uw interiors! Bent u op zoek naar een originele cadeau verjaardag of een andere gelegenheid? Het is de moeite waard om toe te voegen persoonlijke toewijding, die in de achterkant van "Lama (1 Part) Vertical" wordt geplaatst canvas print. Gedenkteken voor jaren gegarandeerd! Als u niet kunt beslissen voor een bijzondere muurschildering kunt u gewoon een cadeaubon kopen. Dankzij card kunt u er zeker van zijn dat u uw geliefden een item kiest, dat het beste bij hun smaak past.

Lama (1 Part) Vertical Art schilderij

Product is beschikbaar
<% var discountval = Math.round(100*(discountprice.replace(",",".") - price.replace(",",".") ))/100 %>
Nr 114092 Kunstenaar:Dazbog
Techniek <%= techniqueLabel %> Verander
Spierraam <%= loomLabel %> Verander
Formaat: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm Verander
Beelddelen: 1
Accessoires: geen Verander
Verzendkosten - Levertijd
Prijs: Prijs is inclusief BTW, zonder verzendingkosten.
 • € 19,90
 • <%- discountprice %>
toon meer Tags: #natuur, #dieren, #schilderijen, #prints op doek, #foto's op doek, toon minder

Techniek


Afmetingen kiezen


Standaard afmetingen
Mijn persoonlijke formaat
 
Afmetingen kiezen (cm):

  Kies spierraam


  Accessoires toevoegen

  Haakjes
  Haakjes
  Dankzij de metalen wandhaken is het aanbrengen van het schilderij aan de muur eenvoudig en probleemloos. Voor meerdelige schilderijen suggereren wij de aankoop van één haak voor elk element van de samenstelling. Voor afbeeldingen van een breedte van meer dan 80 cm raden wij de aankoop van twee haken aan. De bestelde haken worden in een witte briefomslag in het pakket samen met de afbeelding afgestuurd. U moet ze zelf aan het spieraam monteren – met gemak in de houten spielatten van het spieraam inslaan. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 0,99 stuk
  Spijkers
  Spijkers
  Wilt u uw muurschilderij snel en gemakkelijk direct na de ontvangst van het pakket ophangen? Bestel een set van sterke spijkers direct bij ons – duw ze voorzichtig in de muur, hang uw schilderij op en geniet van de uitzicht. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 1,99 stuk
  UV-print
  UV-print
  UV-print is tegenwoordig een veel gebruikte techniek voor afdrukken op groot formaat. Dankzij deze technologie, de afgedrukte afbeelding is bestand tegen de negatieve invloed van zonnestralen en vocht. De toepassing van deze techniek heeft geen invloed op de kleuren van het beeld. Integendeel - dankzij de UV-printing, zult u in staat zijn om van zijn volheid en intensiteit langer genieten.
  € 5,90
  Koeriersdienst
  Koeriersdienst
  Dankzij de Koeriersdienst wordt uw bestelling direct en snel verzonden. De Koeriersdienst vermindert de productietijd van het bestelde artikel met de helft! Houd er rekening mee dat dit alleen invloed op de termijn van realisatie van de bestelling heeft en niet de verzendtijd.
  € 9,90
  Afstandhouder
  Afstandhouder
  We aanraden metalen dragers. Dankzij dit accessoire de plexi schijf kan eenvoudig worden bevestigd aan de muur. Deze bevestigingsmiddelen zijn ook een moderne en decoratieve voltooiing van het schilderij. Wij raden voor elke plaat vier afstandhouders (de plexi beelden worden voorbereid door ons voor de assemblage - in elk paneel zijn er vier gaten voor de afstandhouders). (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 11,96 stuk
  Vernis
  Vernis
  Vernis is een transparante beschermende laag aangebracht op het oppervlak van de gedroogde, handgeschilderde afbeelding. Deze laag beschermt het schilderij tegen schadelijke zonlicht en vocht. De keuze van deze techniek heeft geen invloed op de kleuren van de afbeelding, integendeel, dankzij de vernis zal je langer in staat zijn om van haar schoonheid en expressie te genieten. Vernis is verkrijgbaar in sprayvorm, die u zelf kunt toepassen op het doek.
  € 9,50
  Persoonlijke dedicatie
  Persoonlijke dedicatie
  (max255 tekens)
  € 4,99

  Aanbevolen producten

  Levertijd

  Prints op canvas
  9-10 werkdagen
  Premium Print ® op canvas
  13-14 werkdagen
  Schilderijen op doek
  17 werkdagen

  Verzendkosten

  Wij verzenden onze artikelen naar diverse Europese landen via de meest gereputeerde koeriersbedrijven. Op het Nederlands grondgebied is de koerier UPS verantwoordelijk voor de levering van de verzending.

  Beschikbare technieken

  Premium Print op doek

  Premium Print op doek


  Premium Print is een originele techniek, speciaal ontwikkeld voor klanten van Bimago. Druk op de hoogste resolutie is bedekt met blanke, structurele lak , zodat het doek verkrijgt een unieke textuur en glans, kenmerkend voor olieverfschilderij. Ook de kleur is additioneel versterkt en het pigment wordt steeds beter bestand tegen vocht en UV-straling. Aanbrengen van vernis is handmatig uitgevoerd door onze ervaren kunstenaars die kunnen de sporen van borstel of spatel imiteren. Zodat het effect wordt het meest natureel Bimago werk met de beste op de markt Spaanse acryl gel, duurzaam en veilig voor de mens. Een verschil kan man zien met het blote oog!
  Print op canvas

  Print op canvas


  Als u bestelt print op canvas, krijgt u niet alleen een van de meest populaire wanddecoraties. U bespaart ook tijd want de artikel wordt binnen 48 uur naar u verzonden. En na ontvangst kunt u meteen hangen het op uw muur - de doek wordt opgespannen op het raamwerk zodat de de zijkanten zijn mooi bedekt en het geheel ziet super mooi eruit. Uw decoratie wordt afgedrukt op de beste Italiaanse canvas. We maken gebruik van grootformaat printers van het gerenommeerd bedrijf Zünd, die drukken met printresolutie van 360 dpi. Dankzij dit patroon kan worden afgebeeld met een echt Zwitserse precisie, kwaliteit die vergelijkbaar is aan dat van de beste digitale laboratoria. Zo'n beeld wordt dan een echte mooie decoratie van het appartement.

  Selecteer het raamwerk

  Houten raamwerk Standaard (2cm)
  Ecologische pine raamwerk

  Ecologische pine raamwerk


  Zodat uw beeld wordt altijd mooi gepresenteerd (zelfs zonder extra frames) in Bimago spannen wij het doek op het raamwerk voorzien van grenen, natuurlijke en solide hout - de standaard versie heeft de optimale dikte van 2 cm.

  We raden dit raamwerk in het bijzonder voor:
  • meerdelige schilderijen
  • kleine en middelgrote flats
  • de muren die rijk zijn met andere decoraties
  Houten raamwerk Galerij (2,8 cm)
  Extra 3D-effect

  Extra 3D-effect


  Raamwerken (spieramen) met grotere diktes zijn gewijd aan de ruime kamers - ze zijn ideaal voor afbeeldingen met grotere maten. Galerij raamwerk met dikte van 2,8 cm zal niet alleen zorgen voor de juiste spanning van het doek, maar ook zal het aantrekkelijk accentueren.

  We raden dit raamwerk in het bijzonder voor:
  • eendelige en vierkante schilderijen
  • foto's op groot formaat
  • eenvoudige, minimalistische interieurs
  Houten raamwerk Maxx (4cm)
  Maximale zichtbaarheid van het beeld

  Maximale zichtbaarheid van het beeld


  Als u wilt dat het beeld was een expressief inrichting van het appartement, ga voor spieraam met dikte van 4 cm. Gemaakt van de hoogste kwaliteit dennenbos, garandeert maximale effect op uw muur.

  We raden dit raamwerk in het bijzonder voor:
  • beelden die zal fungeren als de enige of overheersende decoratie
  • zeer ruime kamers (lofts, hotellobby's, conferentiezalen)