• <%= message %>

verf abstract "Blue Galaxy"

De abstracte doek foto Blue Galaxy is een modern avant-garde decoratie! De inspiratie de van mural is de abstract reliëf art. De ongebruikelijk foto's op canvas fijnste Images werken van Wassily Kandinsky en Paul Klee. The mural is perfect voor alle liefhebbers van atypische onconventionele decoraties. Dankzij zijn oorspronkelijke vorm in combinatie met de hoofdkleur blauw Je bent een uitstekend bereiken decoratief effect!

Abstracte kunst Blue Galaxy is uw home|toevoegen flair a origineel artistieke. In aanvulling op de Verfapplicatie is de originele motief van de muurschildering belangrijk. De abstracte muurschildering Blue Galaxy is een uitstekende aanvulling op uw woninginrichting. Het [product-onderdelen-no] -piece [Afbeelding is verkrijgbaar in verschillende maten.

Schilderij op doek Blue Galaxy

Product is beschikbaar

Techniek


Afmetingen kiezen (cm):

  Kies spierraam


  <% var discountval = Math.round(100*(discountprice.replace(",",".") - price.replace(",",".") ))/100 %>
  Nr 64811 Kunstenaar:Sarah Carlson
  Techniek <%= techniqueLabel %> Verander
  Spierraam <%= loomLabel %> Verander
  Beelddelen: 5 Meer details Minder details
  <%= parts %> cm
  Accessoires: geen Verander
  Verzendkosten - Levertijd
  Prijs: Prijs is inclusief BTW, zonder verzendingkosten.
  • € 65,28
  • <%- discountprice %>

  Accessoires toevoegen

  Haakjes
  Haakjes
  Dankzij de metalen wandhaken is het aanbrengen van het schilderij aan de muur eenvoudig en probleemloos. Voor meerdelige schilderijen suggereren wij de aankoop van één haak voor elk element van de samenstelling. Voor afbeeldingen van een breedte van meer dan 80 cm raden wij de aankoop van twee haken aan. De bestelde haken worden in een witte briefomslag in het pakket samen met de afbeelding afgestuurd. U moet ze zelf aan het spieraam monteren – met gemak in de houten spielatten van het spieraam inslaan. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 0,99 stuk
  Spijkers
  Spijkers
  Wilt u uw muurschilderij snel en gemakkelijk direct na de ontvangst van het pakket ophangen? Bestel een set van sterke spijkers direct bij ons – duw ze voorzichtig in de muur, hang uw schilderij op en geniet van de uitzicht. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 1,99 stuk
  UV-print
  UV-print
  UV-print is tegenwoordig een veel gebruikte techniek voor afdrukken op groot formaat. Dankzij deze technologie, de afgedrukte afbeelding is bestand tegen de negatieve invloed van zonnestralen en vocht. De toepassing van deze techniek heeft geen invloed op de kleuren van het beeld. Integendeel - dankzij de UV-printing, zult u in staat zijn om van zijn volheid en intensiteit langer genieten.
  € 5,90
  Koeriersdienst
  Koeriersdienst
  Dankzij de Koeriersdienst wordt uw bestelling direct en snel verzonden. De Koeriersdienst vermindert de productietijd van het bestelde artikel met de helft! Houd er rekening mee dat dit alleen invloed op de termijn van realisatie van de bestelling heeft en niet de verzendtijd.
  € 9,90
  Afstandhouder
  Afstandhouder
  We aanraden metalen dragers. Dankzij dit accessoire de plexi schijf kan eenvoudig worden bevestigd aan de muur. Deze bevestigingsmiddelen zijn ook een moderne en decoratieve voltooiing van het schilderij. Wij raden voor elke plaat vier afstandhouders (de plexi beelden worden voorbereid door ons voor de assemblage - in elk paneel zijn er vier gaten voor de afstandhouders). (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 11,96 stuk
  Vernis
  Vernis
  Vernis is een transparante beschermende laag aangebracht op het oppervlak van de gedroogde, handgeschilderde afbeelding. Deze laag beschermt het schilderij tegen schadelijke zonlicht en vocht. De keuze van deze techniek heeft geen invloed op de kleuren van de afbeelding, integendeel, dankzij de vernis zal je langer in staat zijn om van haar schoonheid en expressie te genieten. Vernis is verkrijgbaar in sprayvorm, die u zelf kunt toepassen op het doek.
  € 9,50
  Persoonlijke dedicatie
  Persoonlijke dedicatie
  (max255 tekens)
  € 4,99