-30% op canvasafdrukken en fotobehang De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Canvas Schilderijen, Custom Prints en triptieken

25 artikelen gevonden in de categorie

Filtry:

  1. Beelddelen: 12
Modern schilderij Charade II
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Charade II
Decoratief schilderij Charade
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Charade
Decoratief schilderij Puzzel
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Puzzel
Hedendaagse kunst Onze klas
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Onze klas
Muurschildering Bloemen in goud
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Bloemen in goud
Muurschildering Kleurrijk formulieren
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Kleurrijk formulieren
Hedendaagse kunst Fossielen
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Fossielen
Muurschildering Kleurrijke cirkels
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Kleurrijke cirkels
Hedendaagse kunst Koraalrif
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Koraalrif
Hedendaagse kunst Kleurrijke indruk
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Kleurrijke indruk
Hedendaagse kunst Geruite abstractie
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Geruite abstractie
Muurschildering Kleurrijk enigma
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Kleurrijk enigma
Muurschildering Chaos
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Chaos
Muurschildering Glanzende fossielen
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Glanzende fossielen
Muurschildering Haar
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Haar
Hedendaagse kunst Bruine puzzel
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Bruine puzzel
Muurschildering Heerlijk
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Heerlijk
Muurschildering Natuur
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Natuur
Decoratief schilderij Gouden herfst
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Gouden herfst
Modern schilderij Zomertuin
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Zomertuin
Hedendaagse kunst Wat te spelen?
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Wat te spelen?
Modern schilderij Bloemen vormen
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Bloemen vormen
Muurschildering Tekenen van goud
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Tekenen van goud
Decoratief schilderij Rode cijfers
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Rode cijfers
Decoratief schilderij Expressief nota
Prijs vanaf:
€ 86,94
€ 124,20
Schilderij Expressief nota

Schilderijen - met de hand geschilderd, prints op canvas en reproducties

Onze collectie van schilderijen is meer dan 12.028 ontwerpen met verschillende thema's. U zult originele abstracte schilderijen, bloem composities, klassieke landschappen, portretten van stijlvolle, kleurrijke foto's voor kinderen en vele andere interessante ontwerpen vinden. Liefhebbers van moderne stijl kunnen in onze galerij prints en foto's van steden, terwijl de aanhangers van klassieke schoonheid inspirerende schilderijen en handgeschilderde reproducties. De indeling in thematische categorieën zal u helpen de perfecte beeld voor de woonkamer, keuken of kantoor vinden. De intense kleuren van onze schilderijen op doek zal uw interieur verlevendigen, terwijl de rijke textuur schilderij acryl hem aan de subtiele dynamiek. Bovendien elk model is verkrijgbaar in verschillende varianten - als print op canvas, met de hand geschilderd beeld (acryl schilderen), evenals premium print. Kies de perfecte techniek voor jezelf en geniet van de prachtige decoratie in zijn appartement.

Laat meer zien Laat minder zien

Schilderijen op doek voor uw huis

U bent aan het regelen van uw droomhuis? Je mist het idee om het met smaak af te maken? Of misschien heb je al hem, en nu sta je voor een blinde muur en vroeg zich af of wat past he best - reproducties van landschappen, acryl schilderijen of handbeschilderde foto's op canvas? Relax, het vinden van een decoratie op de muur hoeft niet worden geassocieerd met hoofdpijn. Zet in op de schilderijjen en je zult zien dat het zal blijken de perfecte hoogtepunt van de regeling te zijn. Voor de keuken raden wij aan de aankop van schilderij met steeds leven in een heerlijke, warme kleuren of afbeeldingen van bloemen. Voor de woonkamer zullen met de hand gemaakte schilderijen ideaal zijn, en voor de slaapkamer romantische stadsgezichten. Canvas prints zorgen voor een nota van elegantie in de badkamer. Tot slot, voor een klein appartement de besten zullen zijn drieluiken of multi-part schilderijen in felle, verlichten kleuren. In de galerie Bimago zult u een foto vinden, die u graag op uw muur zal ophangen!

Met de handgeschilderde schilderijen - originele decoraties op de muur

Handgeschilderde doeken die u in de Bimago-galerij kunt vinden, zijn gemaakt door kunstenaars die afgestudeerd zijn aan prestigieuze kunstscholen. De hoge kwaliteit van de schilderijen wordt gegarandeerd door professionele acrylverf. We gebruiken geen oplosmiddelen tijdens ons schilderingsproces, zodat onze acrylverfschilderingen geen onaangename geur hebben. Om onze schilderijen te maken, gebruiken we een origineel Italiaans katoenen doek, dat is Bekend om zijn geschikte structuur en hoge kwaliteit. Onze handgeschilderde schilderijen worden individueel gemaakt volgens orders en dit is de reden waarom het iets langer duren om ze te creëren. Een handgeschilderd schilderij is een uniek stuk kunst, dat is echt de moeite waard om te wachten. In de Bimago galerij vindt u handgemaakte schilderijen van landschappen, bloemen, dieren en nog veel meer. De intensiteit van kleuren is een van het grootste voordeel van deze schilderijen. Met de handgemaakte acrylschilderingen wordt een mooie indruk gemaakt in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer. Hoge ervaring en kennis van onze artiesten garanderen dat elk schilderij haar ware schoonheid zal tonen.

Originele prints op canvas - moderne muurdecoraties

Framed canvas schilderijen zijn een van de soort decoraties voor muren naar eetkamers, slaapkamers en woonkamers. In de bimago collectie vindt u veel verschillende motieven: canvasafdrukken van steden, abstracte, landschappen, bloemen of kindervriendelijke motieven. Onze grote keus van motieven garandeert dat iedereen het specifieke kunststuk kan vinden waar hij naar op zoek is. Onze canvasafdrukken zijn beschikbaar in twee verschillende druktechnieken. De eerste techniek heet Premium Print. Door deze techniek te gebruiken, voegen we extra, handgemaakte oppervlaktestructuur toe, die een nieuw dimensie-effect geeft en daardoor lijkt het op een klassiek handgeschilderd doek. De tweede methode heet schilderen op gedrukt doek. Dankzij de beste kwaliteit ziet u zelfs de kleinste details. Deze eigenaardige techniek is perfect voor doek met landschappen, architectonische beelden en portretten. Canvasafdrukken kunnen in veel verschillende maten worden vervaardigd. Alle motieven kunnen in de gewenste grootte worden gemaakt. Onze schilderijen zijn gemaakt op een manier die het hele frame omhult en kan daarom direct op uw muur worden geplaatst zonder dat u extra frame hoeft te kopen. Wij raden u aan om onze bimago galerij te bekijken, waar u een breed scala aan producten kunt vinden - niet alleen moderne canvasafdrukken, maar ook wereldwijd bekende kunstwerken!