inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten BLACK SALE lees meer

Prikbord Scandinavian Blue [Cork Map] Nr 135179

Prikbord Scandinavian Blue [Cork Map] Nr 135179

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Kurk Prikbord "Scandinavian Blue [Cork Map]"

Decoratief prikbord "Scandinavian Blue [Cork Map]" is een product voor mensen die op zoek zijn naar interessant aan de muur. Milieuvriendelijk materiaal en een interessant "Scandinavian Blue [Cork Map]"patroon maken van een gewoon prikbord een stijlvol decoratief element . Met "Scandinavian Blue [Cork Map]" gedrukt op kurk kan je spelden, notities en souvenir gemakkelijk vastzetten. Hierdoor wordt het op de kurk gedrukte "Scandinavian Blue [Cork Map]" patroon een persoonlijke decoratie in de kamer. Vanwege de praktische toepassing, decoratie "[product-titel]" perfect past in een jeugd kamer, st.

{Bekijk de collectie van schilderijen op kurk, waarin je een decoratief kurkbord "Scandinavian Blue [Cork Map]" en andere prachtige patronen kan vinden. Fotolijsten en kaarten van continenten op de kurk zijn producten die een groot potentieel hebben en kunnen ook een aantrekkelijk cadeau zijn voor een geliefde .

foto en prikbord in één
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Techniek: Digitale canvasafdruk
Canvas: Synthetisch, gewicht 150 g/m²
Houtenlijst: Grenen, 1,5 cm dik
Extra functies: Binnenin een kurkkussen met een dikte van 3 mm waarmee je spelden kunt plakken (ze zijn niet inbegrepen)
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels en haken