-21% op canvasafdrukken en kamerverdelers [ Aanbieding geldig tot 2018/10/01 ] zie
 • <%= message %>

Regels

Verkoper

Artgeist BV
Krakowska Straatr 37/45
50-424 Wrocław
Polen

Tel: +48 (0)71 - 3374041
fax +48 (71) 337 40 48
e-mail: [email protected]

De vennootschap is ingeschreven in het Nationale Hof Register
door de rechtbank voor Wroclaw Fabryczna VI afdeling van het Nationale Hof Register
onder nummer
KRS 0000350602 REGON 100848543 VAT UE PL 7262622485
Het maatschappelijk kapitaal van 14 431 000 PLN
Het maatschappelijk kapitaal is volgestort.

Bankgegevens:

Sparkasse Spree-Neisse.
Rekeningnummer: 67 1750 1064 0000 0000 1107 9652 IBAN: DE56 1805 0000 3000 0320 10 SWIFT/BIC: WELA DE D1 CBN

Het recht tot intrekking uit de contractvoorwaarden

Elke klant, een consument in de zin van art. 221 van het Burgerlijk Wetboek en het gebruik van deze online winkel ArtGeist Ltd gerechtigd - naar het recht - het recht zich terug te trekken uit de overeenkomst om de goederen te kopen, zonder opgaaf van reden, binnen de hieronder aangegeven. Kennisgeving van herroeping dient per post of e-mail worden verzonden naar het volgende adres:

Artgeist BV
ul. Krakowska 37/45
50-424 Wrocław
Polen

FAX: +48 (0)71 - 3374048

lub:

e-mail: [email protected]

Termijn:
 
Het recht zich terug te trekken die aan de consument binnen een maximum van 10 dagen, die begint op de datum van ontvangst door de consument van de goederen. Deadline wordt voldaan indien, vóór het verstrijken van de consument stuurt een verklaring van terugtrekking bij een van de bovenstaande adressen.

Vergoeding:
 
Als je terug te trekken uit een overeenkomst op afstand, wordt het contract als nietig beschouwd. Dit is wat de gerenderde zal ongewijzigd worden geretourneerd, tenzij een verandering nodig was in de normale gang van zaken. De terugvordering dient onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen. Gekochte goederen moeten worden besteed aan het volgende adres:

Artgeist BV
ul. Krakowska 37/45
50-424 Wrocław
Polen

In rekening gebrachte kosten terug te keren levering van de goederen de consument, tenzij de ontheffing niet zou zijn veroorzaakt door het feit, zelfs een tijdelijke onmogelijkheid om te voldoen aan de ArtGeist BV bepaling van het door de consument gevraagde eigenschappen.

Algemene Voorwaarden Artgeist BV en instructie met betrekking tot het recht op terugkeer

§ 1 Algemene informatie
 1. Maatschap artgeist BV loopt de website http://www.murando.nl winkel met schilderijen, posters, prints op canvas, foto's en frames. artgeist BV is de eigenaar en beheerder van de website en is ook een partij bij de overeenkomst voor alle rechtspersonen en natuurlijke personen die willen goederen kopen op deze manier.
 2. Een contractuele relatie tussen artgeist BV en klanten beschrijven de algemene verkoop voorwaarden van de artgeist BV. Mogelijke inbreuken worden beschouwd indien zij eerder bevestigd werden door artgeist BV en de klant - schriftelijk of uitdrukkelijk bepaald in deze voorwaarden. Mondelinge toezeggingen van de bieder, zijn gevolmachtigden of zijn gemachtigde andere personen, hebben nodig een schriftelijke bevestiging afgegeven door artgeist BV te verkrijgen om geloofwaardigheid op te bouwen. Deze voorwaarden zijn als gevolg aan de internationale zakelijke contacten van de bieder vertaald in diverse andere talen. In het geval van afwijkingen in de vertaling van de originele Duitse tekst is de Duitse tekst de geldige inhoud.
 3. De Cliënt is verplicht om het bestelformulier invullen met reële (naam, woonplaats, etc.) gegevens. In het geval van valse gegevens, de klant is aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende schade van dat feit.
 4. Als enige bepaling van deze algemene zakelijke voorwaarden heeft verloren of verliest zijn rechtspersoonlijkheid kracht, zal de overige clausules van toepassing zijn zonder te veranderen.
§ 2 Registratie van de gebruikers
 1. Registratie in het systeem is gratis en vindt plaats in het moment van aankoop van goederen. De klant heeft het recht om de toegang tot ons systeem verzoek. Aankopen kunnen worden gemaakt alleen door personen die volledig in staat zijn om wettelijke acties te voeren. De klant verbindt zich ertoe om op verzoek kunnen het bewijs van de ID vertonen. Om de toegang te verkrijgen moet men een elektronisch formulier op de website in te vullen en tijdens de registratie reële gegevens aan ons geven. Samen met de registratie kiest u een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnaam moet geen afbreuk aan de rechten van derden of andere rechten ingeschreven of merk, of gewoon mag geen afbreuk doen aan de normen van fatsoen. Klant gaat ermee akkoord om zijn wachtwoord niet aan de derden geven.
 2. Daarnaast de acceptatie van de algemene voorwaarden registratie is niet verbonden met andere verplichtingen. De inschrijving kan op elk moment geannuleerd worden.
 3. In het geval van wijziging van de persoonsgegevens moet men de wijzigingen zelf invullen. Eventuele wijzigingen zijn alleen mogelijk na inschrijving in de online versie in de "Customer Zone ".
§ 3 Overeenkomst sluiten
 1. Gepresenteerd door artgeist BV op het internet of andere media schilderijen, canvas prints, posters of foto's en andere producten worden niet aangeboden aan een klant, ze zijn alleen een uitnodiging om offertes in te dienen (invitatio ad offerendum). Een aanbod tot aankoop kan worden gemaakt via bereid door artgeist BV online bestelformulieren.
 2. Aangeboden artikelen online dat zijn alleen standaard thema's. Op deze manier ontvangt de klant niet het originel beeld, maar alleen compatibel van een kopie met het motief voorbereid op het gekozen medium, en volgens de gekozen technologie. Aangeboden producten worden na de ontvangst van de bevestiging van de betaling geverfd of individueel afgedrukt volgens bestelling van de klant en / of, indien nodig, worden bijgesteld. Bij schilderijen krijgt de klant met de hand geschilderd eensluidend afschrift van dat thema. In het geval van prints op canvas ontvangt de klant prints die in overeenstemming zijn met de originele afdrukken van de aangewezen thema en achtergrond gekozen door de cliënt. Niet alle thema's zijn beschikbaar als met de hand geschilderde schilderijen. Deze thema's zijn geïdentificeerd in het systeem, het selecteren van de hand geschilderde beelden is dus niet mogelijk.
 3. Elk bestelde artikel moet worden geconfigureerd door de klant volgens zijn wensen. Lees alle configuratie mogelijkheden en houdt rekening met de totale eindprijs. Alle vermelde prijzen zijn altijd met btw en zonder verzendkosten.
 4. Handgeschilderde schilderijen zijn over het algemeen gedaan met acrylverf.
 5. De bestelling wordt geacht te zijn aanvaard bij de directe levering, dat wil zeggen de levering van goederen aan de expediteur / vervoerder / postkantoor.
 6. Inhoud van de overeenkomst is niet apart bewaard door artgeist BV. De gegevens met betrekking tot de overeenkomst wordt ter beschikking gesteld in de bevestiging elektronisch email. Huidige algemene zakelijke voorwaarden zijn beschikbaar op www.murando.nl
 7. Bestellingen van de klant mogen alleen worden toegelaten met de huidige voorwaarden en prijzen. Bindend voor de factuur is de prijs die gold ten tijde van de overdracht bestelling door de klant. Alle prijzen zijn inclusief BTW (momenteel 22%) en scheepvaart.
 8. Samen met de veranderingen websites artgeist BVAlle vermelde prijzen en andere informatie over goederen zijn ongeldig.
 9. eze aanbod is alleen beschikbaar in de opgegeven tijd en een bepaald bedrag. Als het aanbod wordt beperkt of vervaldatum is verstreken, kunt u geen aanspraak maken op het recht op levering.
 10. De koopovereenkomst is in het Pools.
§ 4 Betaling
 1. Betalingen voor goederen kunnen worden gemaakt in de vorm van een vooruitbetaling per creditcard, via een bankoverschrijving aan de Poolse bankrekeningnummer of PayPal.
 2. Betaling per cheque of in contanten is niet mogelijk.
 3. We nemen geen verantwoordelijkheid voor de overbrenging van contant geld.
 4. Artgeist BV behoudt zich het recht om in individuele gevallen weigering of acceptatie voor bepaalde vormen van betaling te aanvaarden.
 5. Indien de klant in gebreke met betaling, hij verbindt zich ertoe om aansprakelijkheid voor nalatigheid. Dit sluit niet uit dat een vordering in het geval van verdere schade.
§ 5 DLevering
 1. Goederen worden geleverd alleen zolang de voorraad strekt. Als levering van een product of groep van producten is niet mogelijk, Artgeist BV verbindt zich ertoe om dit meteen melden aan hun klanten. Indien de klant heeft betaald voor de goederen, zal de waarde ervan worden teruggegeven aan hem onmiddellijk.
 2. Elk product krijgt de geschatte tijd van het contract, dat afloopt na ontvangst van de volledige betaling voor een item. Contracten met een andere realisatie tijd worden verstuurd na het voltooien van de gehele opdracht, dat wil zeggen na de langste van deze. Sommige bestellingen kunnen afzonderlijk worden verzonden, en in het bijzonder het contract boven de grootte van een typisch koerier.
 3. Levering is gedaan zoals gespecificeerd in het contract met betrekking tot de kosten van de bestelling en levering. Als de wensen van de klant is om een speciaal type van verzending te maken en die gerelateerd zijn aan hogere verzendkosten, de klant verbindt zich ertoe om extra kosten te dekken. De kosten van verpakking en verzendkosten zijn verschillend in elk land en zijn alleen geldig op het vasteland. Voor de eilanden geldt er een extra vergoeding, die moet worden gevraagd op voorhand.
 4. Verpakkingen voor het transport en alle andere pakketten kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen, volgens de richtlijnen op de verpakking. Verdragsluitende partij verbindt zich ertoe om geschikte verwijdering van containers op eigen kosten.
 5. Forfaitaire verzendkosten worden berekend voor elk besteld product in overeenstemming met de tarieven die op de website www.murando.nl te vinden zijn.
 6. Bij verzending naar het buitenland die niet behort tot de EU, de ontvanger instemt met alle geldende douanerechten te betalen, met inbegrip van rechten van de douane-controle.
 7. In het geval van levering van goederen die niet overeenkomt met de contractuele regeling gemaakt door onze fout, de klant stemt erin toe om ons extra tijd van 2 weken toe te kennen. In andere gevallen heeft de klant geen recht om de overeenkomst te ontbinden.
 8. Persoonlijke collectie van goederen is niet mogelijk.
§ 6 Schaden gemaakt tijdens het vervoer
 1. Als de goederen worden geleverd aan de klant met de zichtbare schade aan de verpakking of de inhoud de klacht moet worden ingediend aan de expediteur / vervoerder. U moet weigeren om deze goederen te aanvaarden en onmiddellijk per post, fax of e-mail contact met Artgeist BV opnemen.
 2. In het geval van verborgen gebreken, onmiddellijk neem contact met Artgeist BV op..
 3. Verkorting van de geldende termijnen voor verjaring van claims over schaden houdt geen verband met deze regeling.
§ 7 Beperking van aansprakelijkheid
 1. Gezien de huidige toestand van techniek kunnen we niet garanderen foutloos en continu beschikbaarheid om te communiceren via het internet. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor permanente toegang tot ons online systeem, alsmede technische fouten en beschadigingen tijdens elektronische aankopen, die hebben we geen invloed erop, in het bijzonder voor het invoering en acceptatie van de orders.
Artgeist BV publiceert op zijn website links naar andere sites op het netwerk. Alle links worden gedekt door het principe: Artgeist BV overtuigd aankondigt dat er heeft geen invloed op het uiterlijk en de inhoud van deze pagina's. Daarom de onderneming hierbij verklaart dat zij deze sites, waarnaar links worden gegeven op nl.art149.com, als haar eigendom niet behandelt. Deze verklaring geldt voor alle getoonde links en de inhoud ervan.
§ 8 Prawo do odstąpienia od warunków umowy
Het recht tot intrekking uit de contractvoorwaarden
De klant heeft het recht om van de bepalingen van het contract op te zeggen binnen twee weken na ontvangst van de goederen, schriftelijk (bijv. per brief, fax, e-mail) of door terugzending van de bestelde goederen zonder opgave van redenen. De voorwaarde van het bijhouden van de datum waarop u kunt terugtrekken uit de contractvoorwaarden, is de tijdige indiening van het voorstel tot intrekking uit de bewoordingen van de overeenkomst of de gekochte goederen. Kennisgeving van herroeping moet worden gestuurd per post of e-mail naar:

Artgeist BV
ul. Krakowska 37/45
50-424 Wrocław
Polen

FAX: +48 (0)71 - 3374048

lub:

e-mail: [email protected]

Termin:
 
Het recht zich terug te trekken die aan de consument binnen een maximum van 10 dagen, die begint op de datum van ontvangst door de consument van de goederen. Deadline wordt voldaan indien, vóór het verstrijken van de consument stuurt een verklaring van terugtrekking bij een van de bovenstaande adressen.

Vergoeding:
 
Als je terug te trekken uit een overeenkomst op afstand, wordt het contract als nietig beschouwd. Dit is wat de gerenderde zal ongewijzigd worden geretourneerd, tenzij een verandering nodig was in de normale gang van zaken. De terugvordering dient onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen. Gekochte goederen moeten worden besteed aan het volgende adres:

Artgeist BV
ul. Krakowska 37/45
50-424 Wrocław
Polen

In rekening gebrachte kosten terug te keren levering van de goederen de consument, tenzij de ontheffing niet zou zijn veroorzaakt door het feit, zelfs een tijdelijke onmogelijkheid om te voldoen aan de ArtGeist Ltd bepaling van het door de consument gevraagde eigenschappen.
§ 9 Garantie
 1. De looptijd van de garantie is een jaar. In het geval van juridische acties, waarbij de consument niet deelneemt of voor de aankoop van gebruikte artikelen is een jaar garantie.
 2. Artgeist BV is niet aansprakelijk voor lichte afwijkingen van de geleverde aangeboden goederen. In het geval van met de hand geschilderde schilderijen, canvas prints, posters, art prints en foto's, lichte afwijkingen in kleur in vergelijking met master motieven, evenals een afwijking van een ander formaat, papierkwaliteit, materiaal en oppervlak zijn niet technisch en productief helemaal te vermijden. Deze beperkingen doen geen recht op terugkeer van de goederen.
 3. Voor de uitvoering van de producten aangeboden door Artgeist BV zijn de gebruikte materialen beschikbaar voor de publieke sector. In het geval van acrylverf, prenten, verven, materialen, weerstand tegen licht enzv. de verantwoordelijkheid is alleen geldig in de gemiddelde levensduur van de producten. Ink-jet prints zijn niet waterdicht, zonder een extra actie te voeren.
 4. Klant gaat ermee akkoord om binnen twee weken na aflevering van de goederen melden schriftelijk per e-mail, fax of post klachten over verkeerde leveringen en zichtbare gebreken in de goederen.
 5. De garantieperiode is een jaar en begint op de datum waarop de klant heeft ontvangen de goederen.
 6. Als de aankoop van goederen is voor beide partijen een commerciële transactie, is de klant verplicht, indien mogelijk, direct bij ontvangst uw goederen te controleren. In het geval van defecten, moet de klant onmiddellijk deze vermelden. Indien de opdrachtgever de gebreken niet vermeldt, worden de goederen geacht goedgekeurd te zijn tenzij het gebrek niet zichtbaar was bij het controleren van de goederen. Als het defect lijkt op een later tijdstip moet het worden gemeld direct na detectie, anders worden de goederen geacht te zijn goedgekeurd. Deze vaststellingen zijn niet van toepassing op situaties waarin de gebrek opzettelijk is verzwegen, voor de rechten van de consument te krijgen voldoende is om tijdig informatie te sturen over het gevonden defect.
 7. Indien Artgeist BV een defect-vrij koopwaar als aanvulling van de uitvoering van levering levert, de klant kan worden gevraagd om terugkeer van de defecte goederen.
 8. Schades ontstaan als gevolg van onjuist gebruik van de goederen of acties van de klant tijdens de installatie die in strijd zijn met de instemming, zijn niet de basis voor het instellen van vorderingen tegen Artgeist BV. Onjuiste of in strijd met het contract acties worden gespecificeerd in de informatie verstrekt door de producent van de product.
§ 10 Eigendomsvoorbehoud
 1. De geleverde goederen blijven eigendom van Artgeist BV tot de volledige betaling van de prijs van een product.
 2. Op een moment waarop de klant verkoopt eigendom van Artgeist BV, verbindt hij zich ertoe tot overname van verantwoordelijkheid voor de vorderingen die voortvloeien uit de reservering van eigendom.
 3. Klant gaat ermee akkoord om onmiddellijk het verslag van de poging tot overname van de goederen, die zijn eigendom van Artgeist BV, door derden.
 4. Menten, de overdracht van de eigendom van de goederen, enz. die eigendom zijn van de onderneming kan worden onderworpen aan voorafgaande goedkeuring van Artgeist BV.
 5. In het geval dat de cliënt brak de vaststellingen van de overeenkomst, door niet betalen en na ontvangst van betaling herinneringen de prijs wordt niet betaald, hij verbindt zich ertoe om goederen te leveren aan bedrijf Artgeist BV. Kosten in verband met de terugkeer van de goederen worden gedragen door de klant.
§ 11 Opzegging
 1. Artgeist BV heeft het recht om het contract te annuleren, indien een deel van de leveringen of diensten ongerealiseerd bleef als gevolg van een onjuiste weergave van gegevens over krediet-waardigheid van de klant, of er objectieve redenen van liquiditeit zijn en de klant, in weerwil van verzoeken van Artgeist BV, niet vooruitbetaalde of gaf geen nodige garanties, en indien de cliënt faillissement meldde of de insolventieprocedure werd afgewezen wegens gebrek aan dekking van het pand.
 2. Ongeacht de vorderingen van Artgeist BV voor schadevergoeding in geval van gedeeltelijke opzegging, de diensten die tot nu toe worden gerealiseerd, moet worden geregeld en betaald in overeenstemming met de feitelijke datum van opzegging.
§ 12 Copyrights
 1. Verkocht door Artgeist BV producten worden gedekt door de universele auteursrechten. Klant of derden zijn niet gemachtigd om te produceren, distribueren of producten van Artgeist BV reproduceren.
 2. Met elk gebruik van het werk gegevens van de kunstenaar (schrijver / auteur) moeten worden gegeven.
 3. Elk gebruik van het werk en profiteren ervan mogelijk is met voorafgaande schriftelijke toestemming van Artgeist BV, die slechts wordt verleend voor een beperkte tijd en specifieke doel. Met het bezit of de overdracht van de eigendom van de werken zijn niet verbonden- tenzij anders overeengekomen - geen extra rechten te gebruiken of te profiteren in het licht van de auteurswet, deze regel is geldig in de eerste plaats voor officiële tentoonstellingen.
 4. Artgeist BV behoudt zich het recht op een billijke vergoeding te vorderen voor de gebruiken en profiteren uit zijn werken.
 5. Indien, onafhankelijk van de beschrijving in paragraaf 5.2, officiële toestemming om tentoonstellingen te organiseren verleend is, deze toestemming is ook verleend op de huidige informatie over de bepaald werk, dit ook geldt het recht om het werk op posters, uitnodigingen en op het Internet te reproduceren, evenals in een catalogus voor de tentoonstelling.
 6. Documenten overgelaten voor gebruik (foto's, dia's, teksten, etc.) kunnen alleen worden gepubliceerd met toestemming van Artgeist BV, samen met de naam van het bedrijf www.murando.nl.
 7. In zaken die niet in deze sectie worden bepaald, zijn de regels van toepassing van de wet van over " het auteursrecht en de naburige rechten".
§ 13 Slotbepalingen
 1. In zaken die niet in deze regeling zijn van toepassing zijn de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek of andere wetten van toepassing op de activiteiten en de werking van de winkel.