Gratis levering boven 59€
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
-35% op geselecteerde producten tot 2021/10/18 Gratis levering boven 59€ Bekijk

20x30 cm posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 32
  5. 62

Posterformaat 30x20 voor een galerie aan de muur

Een stijlvolle fotogalerij of afbeeldingen is ongetwijfeld een van de meest bewezen manieren om een ​​interieur te versieren. Het is echter geen geheim dat het uiteindelijke visuele effect niet alleen afhangt van het gekozen thema of de kleuren die de posters domineren, maar ook van hun formaat. osters met een afmeting van 20x30 cm, vergelijkbaar met A4, zijn een zeer universele propositie, omdat ze er geweldig uitzien in verschillende configuraties en ruimtes. Het kan een enkel kunstwerk zijn in een elegante lijst, aan de muur gehangen of op een plank in de woonkamer geplaatst, of een compositie van 3-4 verschillende prints, geplaatst boven de bank of het bed in de slaapkamer. In het geval van lange en smalle kamers, zoals een hal of hal, is het een goed idee om meerdere posters in een vergelijkbare stijl of kleur naast elkaar te zetten.
20x30 posters zijn echter niet alleen perfect in huiskamers, maar ook in kantoren, zoals managementkantoren, vergaderruimtes of gemeenschappelijke ruimtes. Elegante decoraties met prachtige uitzichten, minimalistische graphics of motiverende slogans maken de tijd aan het bureau aangenamer voor medewerkers en helpen op subtiele wijze waardevolle waarden voor het bedrijf binnen te smokkelen. Een poster van 20 x 30 voor kantoor kan stadsgezichten, moderne afbeeldingen of minimalistische ontwerpen bevatten.

lees meer beschrijving verbergen

Posters in het formaat 20x30 cm

Door te beslissen om uw huis of kantoor te decoreren met posters van 20x30 cm, krijgt u niet alleen een interessante decoratie, maar ook een kans op een snelle en gemakkelijke metamorfose van de kamer. Veel mensen houden er immers van om het decor regelmatig te veranderen en aan te passen aan het seizoen of snel veranderende trends. Een kleine poster van 20x30 kan ook een interessant https://www.bimago.nl/posters/voor-een-cadeau.html zijn voor zelfstandigen. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste thema kiezen, bij voorkeur volgens de smaak en voorkeuren van de ontvangers, een van de kleuren van de lijst kiezen en een dergelijk geschenk aan uw vrienden geven tijdens het eerste bezoek aan hun nieuwe huis.