duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
bonussen voor abonnees

Kamerverdelers voor speciale taken

Werk je op afstand? Je wederhelft is verhuisd naar het thuiskantoor en je moet in één kamer passen voor werk? Of misschien, om het leuker te maken, word je ook vergezeld door kinderen en huisdieren?

2020 zette onze levensstijl op zijn kop. Voor velen van ons is het huis een werkplek geworden en de ruimte erin begint plotseling volledig nieuwe functies te vervullen. Een bureau in de slaapkamer? Een plek om te studeren in de woonkamer? Niemand is verrast door dergelijke oplossingen. Maar als je je thuisruimte steeds ordelijker mist, komen we je te hulp! "

Eén kamerverdeler - veel toepassingen! Kijk hoe het uw leven gemakkelijker kan maken

Gebruik

Een kamerverdeler voor een videoconferentie waar je collega's jaloers op zullen zijn

Vergeet het drogen van wasgoed en kinderen die door de kamer rennen - een elegant kamerverdeler biedt u een professionele achtergrond voor zakelijke gesprekken en videochats.

Gebruik

Een stel thuis op kantoor, of hoe je een ramp kunt vermijden

Woont u in een studio-appartement en bent u allebei overgestapt op werken op afstand? Nu is de functionele indeling van de ruimte een absolute prioriteit, en een kamerverdeler kan uw leven redden - privé en professioneel!

Gebruik

Alsjeblieft niet storen, mama is aan het werk!

Hoe kunnen ouders werken als ze thuis zijn? Onderhandelen met kinderen is niet eenvoudig - laat een kamerverdeler uw conventionele teken worden dat mama of papa zich nu op het werk moeten concentreren.

Gebruik

Uw aantekeningen altijd bij de hand genialiteit heerst over chaos

Vind je het leuk om alles bij de hand te hebben en kun je jezelf niet in je thuiskantoor vinden? Gebruik het scherm als extra "muur" om notities te plakken en ideeën te ordenen!

De meest populaire kamerverdelers Bekijk welke patronen onze klanten leuk vinden

Welk kamerverdeler te kiezen? Ons advies!

Als je aan beide kanten een versiering nodig hebt

- decoratieve print op beide zijden van de kamerverdeler
- ideaal voor gebruik in het midden van een kamer - bijv. om een ​​werkruimte in de woonkamer af te scheiden
- esthetische afwerking aan beide zijden

Welk kamerverdeler te kiezen?

Wanneer u slechts een opdruk aan één zijde nodig heeft

- decoratieve print aan één kant van de kamerverdeler
- perfect om een ​​deel van de kamer van de rest te scheiden - het verbergt effectief de rommel tussen kinderspeelgoed en droogkleding
- de meest aantrekkelijke prijs

Jaki parawan wybrać?

Als je een kaartfanaat bent

- decoratieve print op beide zijden van de kamerverdeler
- dankzij de kurkbordfunctie kan de kamerverdeler worden gebruikt voor het plakken van notities of foto's
- ideaal voor gebruik in een thuiskantoor of studeerplek

Welk kamerverdeler te kiezen?

Als je zin hebt in een vleugje Oriënt

- een afdruk op een lichtdoorlatend tussendoek
- een uniek visueel effect dankzij het gebruik van een zichtbare houten lijst
- brengt een element van oosterse stijl in het interieur

Waarom is het de moeite waard om ze te kopen?

Breed
scala aan patronen

Mobiele
decoratie

Stevige
materialen

Veilige
verzending

Multifunctionele ruimtes een nieuwe trend in interieurdecoratie

Door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zijn we geconfronteerd met de noodzaak om ... multifunctionele kamers in te richten. Bijna elke kamer heeft tegenwoordig meer dan één rol. Het is een plek geworden om te werken en te studeren.

Multifunctionele interieurs zijn voor velen van ons een behoorlijke inrichtingsuitdaging - hier zijn beslist creatieve en slimme oplossingen voor nodig. Het creëren van geschikte zones in de kamer met behulp van draagbare kamerverdelers, vloerkleden of planken is een standaard geworden.

Bimago-kamerverdelers passen perfect in nieuwe interieurtrends en voldoen aan de nieuwe behoeften van degenen die in deze interieurs wonen, werken en ontspannen. Ze zijn niet alleen geweldig om binnenzones van elkaar te scheiden, ze zijn ook vrij licht en mobiel. De kamerverdelers kan op elk moment worden ingeklapt (als we een grotere, open ruimte nodig hebben) - en weer worden opgezet als het nodig blijkt. Het is een geweldig idee voor een optische en functionele ruimte-indeling, die geen grote financiële uitgaven vereist en geen renovatie vereist. Bovendien zijn de kamerverdelers - afgezien van de onmiskenbare functionele voordelen - ook een verbluffend decoratief accent en kunnen ze, afhankelijk van het type en het patroon, een element van loftgevoel, Scandinavische stijl of een vleugje oosterse esthetiek in het interieur brengen.