• <%= message %>

Room Separator "Wall of Silence II [Room Dividers]"

Ruimteverdeling "Wall of Silence II [Room Dividers]" is een originele decoratie voor moderne interiors. kamerverdelingsscherm "Wall of Silence II [Room Dividers]" gemaakt van hout en aan beide kanten bedrukt, zal look perfect in zitkamer, slaapkamer of kantoor. Ruimte scheider "Wall of Silence II [Room Dividers]" zal niet alleen u helpen om de ruimte te beheren, maar het kan ook een ongelooflijk interieur decoratie.

Ruimte scheider "Wall of Silence II [Room Dividers]" kan worden gemaakt van 3 tot 5 onderdelen, die verbonden zijn met metalen scharnieren. Elk gedeelte is aan beide kanten bedrukt en de afmetingen zijn 45x172 cm. Afmetingen van elk onderdeel zijn 45x172 cm. Het oppervlak is op beide zijden afgedrukt. Dankzij dat is room divider "Wall of Silence II [Room Dividers]" zeer verstelbaar en het is ook een elegante decoratie die uitkijkt op ideaal niet alleen in uw schoonheidssalon, maar ook in restaurant. Verdeling van de wachtkamer vanuit kantoor, kichenette vanuit de woonkamer, het creëren van een kledingkast in je slaapkamer - Er zijn zoveel inspiraties van hoe je een kamerverdeler kunt gebruiken! in je interieur kunt gebruiken!

Wall of Silence II [Room Dividers] Kamerverdelers

Product is beschikbaar
Nr 95487
Kunstenaar:Pablo
Formaat: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Verzendkosten - Levertijd
Prijs: Prijs is inclusief BTW, zonder verzendingkosten.
  • € 155,09
  • <%- discountprice %>

Productversies:

toon meer Tags: #modern, #architectuur, #steen, #grijs, toon minder

Aanbevolen producten

Levertijd

Kamerverdelers
13-14 werkdagen

Verzendkosten

Wij verzenden onze artikelen naar diverse Europese landen via de meest gereputeerde koeriersbedrijven. Op het Nederlands grondgebied is de koerier UPS verantwoordelijk voor de levering van de verzending.

Decoratieve paravanen

Decoratieve paravanen

U kant het gebruiken voor:

Zorgen voor de persoonlijke - levenssfeer in kleine appartementen
Optische split - grote loft interieurs
Scheiding van kleinere gebieden: de slaapkamer of kleedkamer
Schoonheidssalons, beauty salons, boetieks - fenomenale decoratie en praktische dressing!

Technische gegevens

Technische gegevens
1. Metalen scharnieren: stabiel, garanderen eenvoudige vouwen en ontvouwen van de paravan
2. Massief houten frame: frame gemaakt van massief hout
3. Vlieseline doek: aangenaam om aan te raken en zonder zichtbare nietjes!
4. Praktisch voeten: de ideale bescherming tegen mechanische beschadiging
5. Satijnen lint: elegante afwerking en versterking van de zijkanten van paravan

Ruimte alleen voor u!

Przestrzeń tylko dla Ciebie Ongeacht of u woont in een kleine studio of indrukwekkend loft - zeker niet een keer heeft u gedroomd om nieuwe ideeën snel te implementeren. Misschien heb je dacht van de kamer van een kind te delen op een aparte ruimtes voor beide broers en zussen, de dekking van niet-passend bij een radiator of Staging slaapkamer private mini-kast te ontwerpen. Dit alles - en nog veel meer! - kan je doen met een mobiel paravan. Afhankelijk van uw huidige behoeften, kunt u met deze uw kantoor vanuit uw woonkamer scheiden of de was verbergen in het geval van een plotselinge bezoek. Omdat het scherm van beide kanten is versierd met een drukkerij - is niet alleen praktisch, maar bovenal een zeer decoratief accessoire! Verkrijgbaar in twee maten (geschikt voor appartementen van verschillende grootte) en vele unieke patronen, zal slim gebruik maken van de ruimte in uw huis.