-30% op canvasafdrukken en fotobehang Aanbieding geldig tot 2020/12/07 Bekijk

Kamerverdelers Grey Marble II [Room Dividers]

Product is beschikbaar
Nr 123298 Kunstenaar:Pablo
Formaat: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Verzendkosten - Levertijd
Prijs: Prijs is inclusief BTW, zonder verzendingkosten.
  • € 179,00
  • <%- discountprice %>

Productversies:

toon meer Tags: #grijs, toon minder

Levertijd

Kamerverdelers
13-14 werkdagen

Verzendkosten

Wij verzenden onze artikelen naar diverse Europese landen via de meest gereputeerde koeriersbedrijven. Op het Nederlands grondgebied is de koerier UPS verantwoordelijk voor de levering van de verzending.

Decoratieve paravanen

Decoratieve paravanen

U kant het gebruiken voor:

Zorgen voor de persoonlijke - levenssfeer in kleine appartementen
Optische split - grote loft interieurs
Scheiding van kleinere gebieden: de slaapkamer of kleedkamer
Schoonheidssalons, beauty salons, boetieks - fenomenale decoratie en praktische dressing!

Technische gegevens

Technische gegevens
1. Metalen scharnieren: stabiel, garanderen eenvoudige vouwen en ontvouwen van de paravan
2. Massief houten frame: frame gemaakt van massief hout
3. Vlieseline doek: aangenaam om aan te raken en zonder zichtbare nietjes!
4. Praktisch voeten: de ideale bescherming tegen mechanische beschadiging
5. Satijnen lint: elegante afwerking en versterking van de zijkanten van paravan

Ruimte alleen voor u!

Przestrzeń tylko dla Ciebie Ongeacht of u woont in een kleine studio of indrukwekkend loft - zeker niet een keer heeft u gedroomd om nieuwe ideeën snel te implementeren. Misschien heb je dacht van de kamer van een kind te delen op een aparte ruimtes voor beide broers en zussen, de dekking van niet-passend bij een radiator of Staging slaapkamer private mini-kast te ontwerpen. Dit alles - en nog veel meer! - kan je doen met een mobiel paravan. Afhankelijk van uw huidige behoeften, kunt u met deze uw kantoor vanuit uw woonkamer scheiden of de was verbergen in het geval van een plotselinge bezoek. Omdat het scherm van beide kanten is versierd met een drukkerij - is niet alleen praktisch, maar bovenal een zeer decoratief accessoire! Verkrijgbaar in twee maten (geschikt voor appartementen van verschillende grootte) en vele unieke patronen, zal slim gebruik maken van de ruimte in uw huis.

Decoratieve kamer scherm "Grey Marble II [Room Dividers]"

Ruimteafscheider "Grey Marble II [Room Dividers]" is een unieke decoratie voor moderne interiors. kamerverdelingsscherm "Grey Marble II [Room Dividers]" gemaakt van hout en aan beide kanten bedrukt, zal look ideaal in zitkamer, slaapkamer of kantoor. Room divider "Grey Marble II [Room Dividers]" zal niet alleen ruimte verdelen, maar het kan ook een uniek interieur decoratie.

Ruimte scheider "Grey Marble II [Room Dividers]" kan worden gemaakt van 3 tot 5 elementen, die verbonden zijn met metalen scharnieren. De afmetingen van elke kamer delen zijn 45x172 cm en zijn aan beide kanten bedrukt. Afmetingen van elk onderdeel zijn 45x172 cm. Het oppervlak is op beide zijden afgedrukt. Dankzij dat is room divider "Grey Marble II [Room Dividers]" zeer verstelbaar en het is ook een elegante decoratie die uitkijkt op Perfect niet alleen in uw schoonheidssalon, maar ook in restaurant. Verdeling van de wachtkamer vanuit kantoor, kichenette vanuit de woonkamer, het creëren van een kledingkast in je slaapkamer - Er zijn zoveel ideeën over hoe je ruimteverdeling in je interieur kunt gebruiken!