inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Kamerverdelers met kurkfunctie

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kamerscherm Bamboos [Room Dividers]
vanaf
€ 156,39
€ 195,49
-20%
Kamerscherm Dragon [Room Dividers]
vanaf
€ 156,39
€ 195,49
-20%
Kamerscherm Room divider – Cube II
vanaf
€ 193,19
€ 241,49
-20%
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 31
 5. 59
Het kurkkamerscherm onderscheidt zich van andere modellen door aan één zijde een kurkbord te hebben. Kurkkamerschermen zijn perfect voor het vastzetten van foto's, boodschappenlijstjes, notities en herinneringen ... Het zeer functionele en stijlvolle kamerscherm combineert de beste eigenschappen van een groot prikbord en een draagbare scheidingswand voor thuis. Perfect voor op kantoor, klaslokaal of kantoor. Een breed scala aan patronen stelt je in staat om iets te vinden dat perfect is voor jou interieur.

Kurkenscherm in het appartement en kantoor

Kurkschermen zijn gebruiksklaar en hoeven niet te worden gemonteerd, dus na het uitpakken kunnen ze snel worden geplaatst en verplaatst naar de gewenste locatie in het kantoor of appartement. Het decoratieve motief maakt het, afgezien van de functie van het scheiden van de ruimte, tot een originele interieurdecoratie. Het scherm kan qua kleuren of motieven worden afgestemd op wallpapers of afbeeldingen in het interieur. Het is vermeldenswaard dat er hoogwaardige materialen zijn gebruikt om onze producten te maken. Geurloze, waterdichte en niet-giftige materialen zullen zeker veilig zijn voor alle leden van het huishouden, inclusief kinderen.

lees meer beschrijving verbergen

Decoratieve kurken gaasjes

Kurkhorren zijn een unieke toevoeging aan je huis of appartement. Door de afzonderlijke delen van de kamer van elkaar te scheiden, biedt het privacy aan de leden van het huishouden, maar heeft het ook een decoratieve functie. Een kurken scherm met een favoriet motief aangepast aan het interieurontwerp zal elke kamer veel gezelliger maken. Dit type aanvulling zal ook een goede aanvulling zijn op het kantoor en zijn werknemers rust en privacy garanderen. Trouwens, het is ook gewoon een groot prikbord. U kunt er gemakkelijk belangrijke notities of foto's aan toevoegen die u wilt onthouden. Als u op zoek bent naar soortgelijke producten met de prikbordfunctie, dan raden wij u onze kurkafbeeldingen met wereldkaarten en andere interessante motieven.