Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Hoe kunt u de sticker op de muur plakken?

1   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken? 1   De sticker moet worden uitgespreid op een vlakke, harde ondergrond. Als er onder de transparante transportfolie luchtbellen aanwezig zijn, dan is dat heel normaal en het is geen beschadiging van de goederen.
2   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken? 2   Als de muursticker een groot en ingewikkeld motief is, stellen wij voor dat u de sticker in kleinere stukken verdeelt.
3   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken? 3   In deze fase is het noodzakelijk om de luchtbellen van onder de transparante folie te verwijderen. Neem de spatel en druk dol op het motief (verplaats de spatel meermaals van binnen tot de zijkanten van de folie).
4   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken? 4   Vervolgens voorzichtig de transparante folie van het draagpapier afzonderen - zodat het hele motief op de transparante folie blijft. Als sommige elementen van de sticker niet blijven hechten, moet men het motief nogmaals met een spatel aanstrijken en iets krachtiger drukken.
5   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken 5   Breng de sticker aan met de plakkende zijde op de gewenste ondergrond. Druk nu nogmaals over de transparante folie om de elementen van de sticker aan de muur vast te hechten. Let op dat u geen plek van de sticker uitlaat.
6   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken 6   Als sommige elementen van de sticker niet blijven hechten, moet men het motief nogmaals met een spatel aanstrijken en iets krachtiger drukken.
7   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken 7   Verwijder nu voorzichtig de tranparante folie. In het begin maak alleen één kant van de folie los op zulke manier dat u een lichte hoek neemt. De elementen van het motief zullen aan de muur blijven plakken. Als enkele elementen zich niet willen laten vastplakken dan moet u de folie en de sticker nog een keer aan de muur drukken en krachtig strijken. .
8   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken 8   Op het einde kunt u nogmaals de sticker met de spatel aan de muur drukken.
9   Hoe kunt u de sticker op de muur plakken 9   Nu kunt u van de prachtige wanddecoratie genieten :)