Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Gedetailleerde installatie-instructies van fotobehang

U moet voorbereiden


 1. vlieseline behanglijm
 2. 1 liter koud water
 3. cuvette voor lijm
 4. potlood, papier tape
 5. schaar
 6. 6. meetinstrument (liniaal, meter ...)
 7. waterpas (let op: een waterpas kunt u vervangen met een hard voorwerp , bijvoorbeeld een schaar opgehangen aan een touwtje.)
 8. Brush lijm
 9. kwast en roller voor wallpaper
 10. mes voor wallpaper
 11. een zachte spons of doek

Voordat u begint


 1. Voorbereid de muur waarop u van plan bent om fotobehang te plakken. De wand oppervlak moet schoon, droog en vetvrij zijn (beste resultaten worden bereikt op een muur bedekt met een witte voering van vulstof). Vliesbehang zal kleine onvolkomenheden maskeren, maar als gebreken zijn diep op de muur, ze moeten worden eerder afgerond. Als de muur is geschilderd in contrasterende kleuren, is het de moeite waard om lichte foundation te gebruiken om de kleur te maskeren. Alvorens behang van het oppervlak zich daarmee residuen eerdere behang worden verwijderd.
 2. Snijd de rol van de foto behang langs de stippellijn met aangegeven snijlijn.
 3. Vouw de stroken in de juiste volgorde en controleer voor fouten, en of de randen aan elkaar gelijk zijn. Als u een probleem opmerkt, neem dan contact met ons op om de rol te vervangen.
 4. Bereid lijm. In het geval van behanglijm uit Bimago, een zakje (50g) precies in 1 liter koud wate mengenr en wacht een kwartier. Na 15 minuten, roer de lijm weer en u kunt beginnen te lijmen aan de muur.
Opmerking: Als gevolg van het proces van het drogen van de lijm raden wij om te behangen in kamers met zeer lage luchtvochtigheid en temperatuur lager dan 100 ° C De optimale kamertemperatuur gedurende behangen en het drogen is 18-21 ° C.

Montage van vlieseline wallpaper

 1. Gebruik een niveau en een liniaal op passage muren om te markeren om de 50 cm gelijke verticale lijnen waarlangs u behangbanen zal hechten.
 2. Als de kranten op de muur waar de ramen zijn, voor het gemak begin in de nabijheid ervan, ga dan naar de muur.
 3. Het oppervlak van de wand gewijd aan de eerste strook smeer met behang lijm (dit kan een gebied iets groter dan de breedte van de gordel). Uitgespreid op een dunne laag hechtmiddel met een borstel. Zorg ervoor dat de lijmlaag niet te dik is en dat was uniform. De lijm niet van toepassing op de muurschildering!
 4. Neem de eerste strip van behang. Zorg ervoor dat waar zijn top en je begint vanaf de rechterkant. Oprollen zijn ontwerp naar het centrum (vanaf de bodem) en voorzichtig vouw over, om te voorkomen dat het patroon wordt vervuild met het lijm.
 5. Plaats het bovenste deel van de band op de juiste plaats en op de juiste hoogte op een met kleefstof beklede gedeelte van de wand. Dan zachtjes uitbreiden van de taille, plakken het op de gehele lengte.
 6. Controleer of de eerste band aan de wand uitgelijnd is langs de aangegeven lijn. Zo niet, dan schuif de riem die was op zijn plaats.
 7. Met een borstel voor behang voorzichtig glad het oppervlak, zodat je verwijdert ongelijkheid en luchtbellen. Beweeg de borstel in een cirkelvormige beweging van het centrum van de gordel aan de zijkanten, vanaf het bovenvlak en het lager.
 8. Herhaal deze stappen voor de volgende band van de behang. Houd er rekening mee dat de randen van het patroon gelijkmatig zijn op elkaar afgestemd.
 9. Overtollige lijm kan worden verwijderd met een zachte spons of doek. Zorg dat spons was niet droog.
 10. Na het einde van de stok glad alle riemen met eenborstel en met een mes, afsnijden alle overbodige onderdelen van de wallpapers (inclusief witte randen). Houd er rekening mee dat het blad werd gekleurd met lijm en scherp te zijn. Het gebruik van een bot mes kan leiden tot gescheurde wallpapers.

Na het lijmen

 1. Nogmaals zorg ervoor dat het behang is strak tegen de muur over het gehele oppervlak en dat de banden waren gelijkmatig aangebracht en ontwerp is vervormd. De evaluatie formule is best gedaan op een afstand van 1-2 meter. Als je een verschuiving van de patroon kennisgeven (in het geval van vlieseline fotobehang) u kunt de riem voorzichting op de muur bewegen.
 2. Met een roller voor behang weer glad uit het oppervlak van wallpapers. Onder de vers aangebrachte fotobehang kan een paar kleine luchtbelletjes onstaan.Zij moeten verdwijnen binnen 1-3 dagen.
 3. Onthounden dat in de kamer een temperatuur boven 10 ° C houden en een constante toevoer van lucht.
 4. Het natuurlijke droogproces van de wallpapers niet helpen. Gebruik geen apparatuur luchttoevoer om dit te versnellen. Indien mogelijk, vermijd de intense hitte ruimte, vooral als het behang is aangebracht in de buurt van verwarmingstoestellen.