-25% op schilderijen [ Aanbieding geldig tot 2018/06/25 ] zie
  • <%= message %>

Hoe maak ik een bestelling?

U kunt gemakkelijk en snel bestellen, rechtstreeks op de site www.bimago.nl

Stap 1: Voeg producten toe aan winkelwagen

Ga naar de website van uw gekozen artikel (door te klikken op de afbeelding of naam) en configureer het volgens uw noden: selecteer uit een lijst van de technologie-implementatie (handgeschilderde schilderijen, prints op canvas, prints op plexiglas plaat, prints op schuimplaat), afmetingen, type spieraam en eventueel door ons voorgestelde accessoires. Voor de muurstickers moet u op de schuifregelaar het formaat selecteren en dan ook de kleur.

Voeg uw geconfigureerd artikel toe in uw winkelwagen.

Voordat u verder gaat naar de volgende fase maak de controle van de inhoud van uw winkelwagen. U kunt specificeren hoeveel artikelen u wilt bestellen en ook het product uit de winkelwagen verwijderen en / of een nieuw artikel toevoegen. Als u besluit om een aankoop te doen, kunt u "Doorgaan" klikken.

Als u niet ingelogd bent, wordt u doorgestuurd naar de login pagina. Als u voor de eerste keer in onze winkel bent, meld je aan - klik op "Create Account en doorgaan". Als je al een account hebt, selecteer de optie om in te loggen. U kunt ook als gast uw bestelling maken - een aankoop doen zonder te registreren (daarbij wordt geen account opgericht).

Stap 2: Contactgegevens

In deze fase, geeft u uw adresgegevens aan. Als u wilt dat uw e-mailadres zowel een afleveradres is dan vul allee n de velden voor het standpunt van "Klantenadres" uit. Echter, als u wilt dat het artikel naar een ander adres gestuurd zal worden dan selecteer "Verzenden naar een ander adres" en vul de juiste velden in de "Afleveradres" sectie. Om naar de volgende fase te gaan, druk op "Verder".

Step 3: Bestellingoverzicht

Vóór de definitieve goedkeuring van de bestelling, zorg ervoor dat de inhoud correct is en dat alle gegevens correct zijn ingeschreven. In deze fase hebt u nog de mogelijkheid om uw afleveradres te veranderen. Als u een ander product aan uw winkelwagen toevoegen wilt, klik op "Edit winkelwagen".

U kunt de bestelling goedkeuren als je op "Bestelling maken" klikt.

Stap 4: Betaling

In deze fase kunt u kiezen tussen snel, eenvoudig en veilig online betaalmethoden (credit card, Paypal en on-line overdracht) of besluiten om een aanbetaling door bankoverschrijving rechtstreeks naar onze bankrekening te maken.

Het plaatsen van een bestelling wordt bevestigd via e-mail. Om de bestelling te plaatsen klik op "bestellen".