inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-35% op fotobehang tot 2022/08/22 Gratis levering boven 59€

Muursdecoratie Autumn Landscape Nr 138178

Muursdecoratie Autumn Landscape Nr 138178

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

Modern fotobehang "Autumn Landscape"

Fotobehang "Autumn Landscape" uit de categorie Landschappen in jouw interieur? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of eetkamer met modern foto behang! Foto muurschildering "Autumn Landscape" is beschikbaar in verschillende vormen - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Autumn Landscape" fotobehang is bruin en de hoofd moetieven zijn: natuur, planten, landschap en herfst.

Muursdecoratie "Autumn Landscape" en andere fotonbehang uit de categorie Landschappen worden gedrukt in de beste resolutie (circa 600 dpi) die perfect kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Autumn Landscape" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken voldoen aan de hoogste normen. Dit geeft je de mogelijkheid om "Autumn Landscape" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang boho Fotobehang minimalistisch
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE