inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Muursdecoratie World Map: White Oceans Nr 94377

Muursdecoratie World Map: White Oceans Nr 94377

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

{Fotobehang met kaart "World Map: White Oceans"

Ons fotobehang in de vorm van een wereldkaart kan niet worden ontkend fantasie. 'World Map: White Oceans' is een muurdecor die het kaartthema op een originele manier gebruikt. Modieus ontwerp zal een ideale decoratie zijn voor moderne woonkamer of kinderkamer. Als het om een ​​tienerkamer gaat, fotobehang op de muur '[product-titel]' met de afbeelding van wereldkaart zal ook een educatieve waarde hebben. Het leren van geografie zal veel eenvoudiger en tegelijkertijd leuker zijn. Designer decoratie maakt een stijlvol interieur mogelijk, maar ook een voorstel voor een metamorfose van kantoor. Groot formaat fotobehang met kaart "[product-title" is perfect decoratie voor een reisbureau restaurant of vergaderruimte.

Kaart op het "World Map: White Oceans" fotobehang was {uitstekend|perfect|perfect in kaart gebracht. Dankzij hoge resolutie print worden plekken op de kaart weergegeven met alle details. Een fotobehang "World Map: White Oceans" met een kaart is niet alleen prachtig ontwerp, maar ook zorgt voor effectieve kleuren. Kleur wit op een decoratie op grote schaal ziet er geweldig uit in elk interieur. Bekijk de origineele collectie wanddecoraties op bimago - het aanbod omvat fotobehang met fysieke kaarten, in vintage stijl en in trendy kleuren.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang voor de kamer Fotobehang kolonial Fotobehang kantoor
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE