inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-30% op fotobehang tot 2022/05/23 Gratis levering boven 59€

Fotobehang Luckily the Scales - Third Variant Nr 143243

Fotobehang Luckily the Scales - Third Variant Nr 143243

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

"Fish Scales - Third Variant" muurschildering

Fantastisch fotobehang "Fish Scales - Third Variant" uit de Achtergronden en patronen is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Fotobehang "Fish Scales - Third Variant" is verkrijgbaar in verschillende maten en komt perfect overeen niet alleen met grote kamers, maar ook kleine kamers. Fish Scales - Third Variant Hoofd moetieven van dit soort van fotobehang zijn: animalprint.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Fotobehang "Fish Scales - Third Variant"? We raden u aan om fotobehang op maat "Fish Scales - Third Variant" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Fish Scales - Third Variant" fotobehang is zwart. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te combineren. Dankzij deze methode fotobehang "Fish Scales - Third Variant" zal het kleurenpalet in uw slaapkamer of woonkamer verrijken. Muursdecoratie "Fish Scales - Third Variant" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). De speciale eigenschappen van dit materiaal maken het niet alleen perfect ademend, maar ook plastic genoeg om kleine aanpassingen aan de opstelling van het fotobehang mogelijk te maken, Hierdoor is het aanbrengen van deze versiering zal geen problemen veroorzaken. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Fish Scales - Third Variant" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE