inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang BLACK SALE

Fotobehang Beige abstractie - achtergrond met grijze betontextuur en gouden glans Nr 143190

Fotobehang Beige abstractie - achtergrond met grijze betontextuur en gouden glans Nr 143190

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Foto muurschildering "Beige Gold"

Wallpaper "Beige Gold" uit de categorie Achtergronden en patronen in jouw huis? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of eetkamer met ons fotobehang! Foto muurschildering "Beige Gold" is beschikbaar in verschillende vormen - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Beige Gold" fotobehang is grijs en de hoofd moetieven zijn: abstractie.

Muursdecoratie "Beige Gold" en andere fotonbehang uit de categorie Achtergronden en patronen worden gedrukt in de hoge resolutie (circa 600 dpi) die geweldig kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Beige Gold" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken zijn helemaal veilig. Dit geeft je de mogelijkheid om "Beige Gold" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Het patroon [product-tile] is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor keuken, badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang achtergronden en patronen Fotobehang voor de kamer
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE