inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-35% op fotobehang tot 2022/08/22 Gratis levering boven 59€

Fotobehang Women’s Night Nr 136511

Fotobehang Women’s Night Nr 136511

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

Fotobehang "Women’s Night"

Fotobehang "Women’s Night" is een interessante decoratie in een moderne stijl, die succesvol zal veranderen het interieur van woonkamer slaapkamer of een andere kamer. De Complexe compositie zorgt ervoor dat dit ornament verbaast en verheugt met zijn uiterlijk. De kleur [product-colour] in onconventioneel combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang zal er goed uitzien in elk soort interieur. fotobehang "[product -title]" raden wij aan om in grotere maten te bestellen, zodat het patroon perfect tot zijn recht komt in je interieur.

Abstract fotobehang "Women’s Night" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Onconventionele gebruik van leitmotifs als abstractie, zwart en wit en trends bouwt voort op de laatste van de trends in de interieur decoratie. De 3D fotobehang "Women’s Night" is een abstractie aangepast voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een unieke decoratie, maar ook een praktische manier om het interieur veranderen. Bekijk elegant fotobehang "Women’s Night" en andere originele stijlvolle producten van bimago.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE