inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-35% op fotobehang tot 2022/08/22 Gratis levering boven 59€

Muursdecoratie Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple Nr 143861

Muursdecoratie Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple Nr 143861

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

Abstract foto wallpaper "Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple"

Abstract fotobehang "Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple" is een interessante decoratie in een moderne stijl, die succesvol zal veranderen het interieur van kinderkamer of een andere kamer. De Multidimensionale compositie zorgt ervoor dat dit ornament indruk maakt met zijn effectieve uiterlijk. De kleur [product-colour] in duidelijk combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang kan worden aangepast aan het interieur. Muurschildering "Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple", vanwege zijn ontwerp, zal er het beste uitzien in grotere afmetingen.

Abstract fotobehang "Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Onconventionele gebruik van leitmotifs als abstractie, vrouw, mens, liefde, liefdespaar, lineart en man bouwt voort op de laatste van de trends in de interieur decoratie. De Fleece behang "Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple" is een abstractie afgestemd voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een interessante decoratie, maar ook een praktische manier om het interieur veranderen. Bekijk fotobehang "Kiss of Love - Line Art Style Graphics of a Kissing Couple" en andere uitzonderlijke producten van bimago.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE