inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Wallpaper Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky Nr 146013

Wallpaper Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky Nr 146013

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

Abstract foto wallpaper "Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky"

Fotobehang "Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky" is een originele decoratie in een moderne stijl, die succesvol zal veranderen het interieur van woonkamer slaapkamer of een andere kamer. De Complexe compositie zorgt ervoor dat dit ornament verbaast en verheugt met zijn uiterlijk. De kleur [product-colour] in duidelijk combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang zal er goed uitzien in elk soort interieur. Muurschildering "Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky", vanwege zijn ontwerp, zal er het beste uitzien in grotere afmetingen.

Abstract fotobehang "Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Original gebruik van leitmotifs als trends, geometrisch, hemel, sterren en maan bouwt voort op de laatste van de trends in de interieur decoratie. De 3D fotobehang "Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky" is een abstractie afgestemd voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een unieke decoratie, maar ook een gemakkelijke manier om het interieur veranderen. Bekijk elegant fotobehang "Golden Constellation - Geometric Shapes Referring to the View of the Sky" en andere originele stijlvolle producten van bimago.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE