inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-30% op fotobehang tot 2022/05/23 Gratis levering boven 59€

Muursdecoratie Deco Style Nr 143201

Muursdecoratie Deco Style Nr 143201

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

Abstract fotobehang "Deco Style"

Fotobehang op maatMuurschildering "Deco Style" is een avant-garde decoratie in een moderne stijl, die succesvol zal veranderen het interieur van woonkamer slaapkamer of een andere kamer. De Multidimensionale compositie zorgt ervoor dat dit ornament verbaast en verheugt met zijn uiterlijk. De kleur [product-colour] in duidelijk combinatie met andere kleuren zorgt ervoor dat het fotobehang kan worden aangepast aan het interieur. Muurschildering "Deco Style", vanwege zijn ontwerp, zal er het beste uitzien in grotere afmetingen.

Abstracte wallpaper "Deco Style" is een echte aanrader voor de liefhebbers van de avant-garde. Original gebruik van leitmotifs als abstractie en trends bouwt voort op de huidige van de trends in de interieur decoratie. De Fotobehang "Deco Style" is een abstractie afgestemd voor wooninterieurs dankzij het gebruik van elegante kleuren. Een fotobehang is niet alleen een originele decoratie, maar ook een praktische manier om het interieur veranderen. Bekijk muurschilderingen "Deco Style" en andere originele stijlvolle producten van bimago.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE