inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Behang Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols Nr 146027

Behang Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols Nr 146027

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

"Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" muurschildering

moderne fotobehang "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" ui de Patronen categorie is een goede manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Behang "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: abstractie, trends, ornamenten, hand en asparkofmagic.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols"? We raden u aan om fotobehang "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Prevalent kleur van "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" fotobehang is grijs. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Behang "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Palmistry - Decorative Pattern in Warm Nature Colors and Symbols" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE