inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Behang Braided Theme Nr 136802

Behang Braided Theme Nr 136802

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen:

"Braided Theme" foto muurschildering

moderne fotobehang "Braided Theme" ui de Patronen categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Behang "Braided Theme" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Braided Theme foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: abstractie, trends en scandiboho.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Braided Theme"? We raden u aan om fotobehang "Braided Theme" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "Braided Theme" foto muurschildering is grijs. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Braided Theme" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Modern behang "Braided Theme" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Braided Theme" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Braided Theme" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze fotobehang veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE