Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-50% op behang De laatste dag van de actie Actie is geldig nog: : :

Moderne wallpaper Turquoise Concrete, Nr 89060

Moderne wallpaper Turquoise Concrete, Nr 89060

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma fotobehang "Turquoise Concrete"

p> Op bimago presenteren we met trots prachtig collectie van modern fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je onderwerpen die beton imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke wanddecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Turquoise Concrete is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar moderne oplossingen in arrangement van het interieur. Met het decoratief patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met modern fotobehang Magma [Turquoise Concrete kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in rustiger kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken als woonkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Behang voor de kamer Behang woonkamer