Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Modern behang Sleepy Mosaic, Nr 129886

Tags: #kleurrijk

Modern behang Sleepy Mosaic, Nr 129886

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma vliesbehang "Sleepy Mosaic"

p> Op bimago presenteren we met trots prachtig collectie van wandbehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je patronen die steen imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke wanddecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Sleepy Mosaic is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar interessante oplossingen in arrangement van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met modern fotobehang Magma [Sleepy Mosaic kunnen we eenvoudig een moderne interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken als slaapkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.