Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Modern behang Shiny Boards, Nr 122296

Modern behang Shiny Boards, Nr 122296

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma fotobehang "Shiny Boards"

p> Op bimago presenteren we met trots prachtig collectie van wandbehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je motieven die hout imiteren, geïnspireerd door graffiti of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Modern fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze elke manier gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke interieurdecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Shiny Boards is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar interessante oplossingen in decoratie van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang perfect zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met fotobehang Magma [Shiny Boards kunnen we eenvoudig een moderne interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele interieur zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken als hal. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Behang voor de kamer Behang woonkamer Behang eetkamer