Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Behang Rural Mosaic, Nr 130328

Behang Rural Mosaic, Nr 130328

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma fotobehang "Rural Mosaic"

p> Op bimago presenteren we met trots origineel collectie van modern fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je patronen die hout imiteren, geïnspireerd door graffiti of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Wanddecoratie Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke interieurdecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Rural Mosaic is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen in arrangement van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang prachtig zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met fotobehang Magma [Rural Mosaic kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in eetkamer als hal. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.