Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Modern behang Marble Pink, Nr 118928

Modern behang Marble Pink, Nr 118928

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma behang "Marble Pink"

p> Op bimago presenteren we met trots prachtig collectie van modern fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je patronen die hout imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Modern fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke interieurdecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Marble Pink is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar originele oplossingen in decoratie van het interieur. Met het decoratief patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant patroon Magma-fotobehang prachtig zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met wanddecoratie Magma [Marble Pink kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in ingetogen kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele interieur zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken als hal. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Behang effecten / Achtergronden Behang voor de kamer Behang slaapkamer