Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Modern behang Exotic Curry, Nr 117961

Modern behang Exotic Curry, Nr 117961

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma vliesbehang "Exotic Curry"

p> Op bimago presenteren we met trots origineel collectie van wandbehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je onderwerpen die steen imiteren, geïnspireerd door graffiti of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Modern fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke interieurdecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Exotic Curry is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar interessante oplossingen in arrangement van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant motief Magma-fotobehang prachtig zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met modern fotobehang Magma [Exotic Curry kunnen we eenvoudig een moderne interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in rustiger kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele interieur zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in keuken en eetkamer als slaapkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Behang effecten / Achtergronden Behang voor de kamer Behang slaapkamer