Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-50% op behang De laatste dag van de actie Actie is geldig nog: : :

Modern behang Abstract Wood, Nr 118652

Tags: #abstractie

Modern behang Abstract Wood, Nr 118652

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Actie - gratis verzending!

Magma fotobehang "Abstract Wood"

p> Op bimago presenteren we met trots origineel collectie van modern fotobehang Magma. Hun unieke kenmerk is dat er een origineel motief op één rol is gedrukt. In de collectie vind je patronen die steen imiteren, geïnspireerd door straatkunst of met de tekst "De kleine prins" erop gedrukt. Fotobehang Magma is zo ontworpen dat ze overal gecombineerd kunnen worden. Op deze manier krijgen we unieke wanddecoratie.

{Fotobehang||Wandbehang|Magma Abstract Wood is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen in arrangement van het interieur. Met het inspirerend patroon zal dit behang geen saaie achtergrond aan de muur zijn. Elegant motief Magma-fotobehang prachtig zullen eruit zien in een woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Met modern fotobehang Magma [Abstract Wood kunnen we eenvoudig een modieuze interieurarrangements creëren. Het is de moeite waard om het Magma-behang op een van de muren te plaatsen en de andere in rustiger kleuren te laten staan. Hierdoor krijgen we een interessant decoratief accent dat niet de hele kamer zal domineren. Deze oplossing kan in elk type kamer worden gebruikt, zowel in eetkamer als woonkamer. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Behang voor de kamer Behang slaapkamer