Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

Metalen fotobehang

Sorteren

Sorteer op

Behang Rusty Gestures
vanaf
€ 39,00
Behang Red Story
vanaf
€ 39,00

Roest en metaal fotobehang

Fotoebehang die metaal imiteren en die waarop roest staat, worden steeds populairder onder liefhebbers van ongewoon design. Dit niet voor de hand liggende motief is verrassend en geeft de ruimte een zeer modern karakter. Dankzij het behang zijn we in staat om dit dure materiaal tegen lage kosten te vervangen en krijgt de gekozen muur een sterk en individueel karakter.

lees meer beschrijving verbergen

Fotobehang vel, metaal

Achtergronden die plaatwerk en metaal imiteren, passen perfect in interieurs die zijn ingericht in een industriële stijl. Dit zeer moderne interieurontwerp onderscheidt zich door een zeer strikte vorm. Interieurs die rechtstreeks uit verlaten fabrieken komen, vragen veel ruimte. En de dominante kleuren erin, zoals grijs, wit, zwart of beige, kunnen overweldigend zijn. Daarom zijn bij het inrichten van een dergelijke kamer buitengewoon gevoel en gematigdheid erg belangrijk. Om deze reden is het de moeite waard om slechts één metalen wand aan te brengen, die in de woonkamer de perfecte achtergrond voor een bank en een kleine ladekast.

Metalen behang aan de muur

Behang dat metaal imiteert, zou het centrale, maar het enige sterke element van het interieurontwerp moeten zijn. Het overschot kan overweldigend zijn. Net als bij echte metalen is het kleurenschema niet uniform. Het bimago-aanbod omvat modellen in rood, bruin, blauw of bijvoorbeeld grijstinten. Belangrijk is dat deze kleuren samenvloeien tot een artistiek mozaïek. Daarom is het de moeite waard ervoor te zorgen dat de resterende muren glad zijn of van baksteen zijn gemaakt. Natuurlijk hout past ook goed bij dit soort behang.

Roest fotobehang

Roestbehang is ook een zeer sterk element van interieurontwerp. Het perfecte gezelschap voor haar zijn meubels met een strakke, eenvoudige vorm. Bijvoorbeeld eenvoudige metalen planken of planken van natuurlijk hout. Net als andere wallpapers van het merk bimago, is het heel eenvoudig te installeren. Het is verkrijgbaar in een zelfklevende of niet-geweven versie. De afmetingen kunnen ook worden aangepast aan individuele behoeften, meer precies aan de afmetingen van de kamer.