inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Behang Strawberry Thief Nr 135755

Behang Strawberry Thief Nr 135755

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

"Strawberry Thief" foto muurschildering

Originele fotobehang "Strawberry Thief" ui de Botanisch categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Strawberry Thief" is verkrijgbaar in vele maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleine kamers. Strawberry Thief foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, abstractie, planten, bloemen, trends, ornamenten, vogels en freshflowers.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Strawberry Thief"? We raden u aan om fotobehang op maat "Strawberry Thief" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Strawberry Thief" fotobehang is bont. Het maakt uw muurdecoratie verbazingwekkend in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Strawberry Thief" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Behang "Strawberry Thief" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Strawberry Thief" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Strawberry Thief" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE