inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Behang Fresh Magnolias Nr 113754

Behang Fresh Magnolias Nr 113754

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen:

"Fresh Magnolias" foto muurschildering

foto muurschildering "Fresh Magnolias" ui de Botanisch categorie is een eenvoudige manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "Fresh Magnolias" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Fresh Magnolias foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, bloemen, magnolia, baby en pastelove.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Behang "Fresh Magnolias"? We raden u aan om fotobehang op maat "Fresh Magnolias" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Fresh Magnolias" fotobehang is wit. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "Fresh Magnolias" zal het zelfs kleurenpalet in uw interieur verbazen. Modern behang "Fresh Magnolias" en andere producten zijn gemaakt van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo plastic, dat u de plaatsing van "Fresh Magnolias" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Fresh Magnolias" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE