inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Modern behang English Flowers (Colourful) Nr 117979

Modern behang English Flowers (Colourful) Nr 117979

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen:

"English Flowers (Colourful)" muurschildering

fantastische fotobehang "English Flowers (Colourful)" ui de Botanisch categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet heeft een enorme muur - Behang "English Flowers (Colourful)" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. English Flowers (Colourful) foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: natuur, planten, bloemen en kleurrijk.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "English Flowers (Colourful)"? We raden u aan om fotobehang "English Flowers (Colourful)" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - dan kun je het op de juiste maat knippen. Popular kleur van "English Flowers (Colourful)" fotobehang is bont. Het maakt uw muurdecoratie perfect in een interieur in soortgelijke kleuren. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode fotobehang "English Flowers (Colourful)" zal het zelfs kleurenpalet in uw slaapkamer verbazen. Behang "English Flowers (Colourful)" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit unieke materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "English Flowers (Colourful)" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "English Flowers (Colourful)" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze gebruiken op de muren van elk interieur, zelfs in de slaapkamer of kinderkamer.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Behang vintage Behang retro Behang rustiek Behang klassieke Behang provençaalse
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE