inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Behang Japandi style Nr 134371

Behang Japandi style Nr 134371

Kosten van m² : <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen:

"Japandi style" fotobehang

fantastische fotobehang "Japandi style" ui de Abstract categorie is een interessant manier om uw interieur te verrijken. U hoeft niet een muur in enorme grootte te hebben - Modern behang "Japandi style" is verkrijgbaar in meerdere maten en komt perfect overeen met niet alleen grote kamers, maar ook kleinere. Japandi style foto's van de muurschilderingen van de foto's zijn: abstractie, geometrisch, trends en japandi.

Welke grootte van de ruimte zal perfect zijn voor Modern behang "Japandi style"? We raden u aan om fotobehang "Japandi style" iets groter te kiezen dan de afmeting van de muur - deze kan dan gemakkelijk op de gewenste maat. Popular kleur van "Japandi style" foto muurschildering is beige. Het maakt uw muurdecoratie wonderlijk in een kamer met een vergelijkbaar kleurenschema. Aan de andere kant raden wij u aan om verschillende tinten te mengen. Dankzij deze methode foto muurschildering "Japandi style" zal het zelfs kleurenpalet in uw woonkamer verbazen. Behang "Japandi style" en andere producten zijn geproduceerd van vleece (basisgewicht: 110g / m²). Dit bijzondere materiaal is ademend en zo elastisch, dat u de plaatsing van "Japandi style" fotobehang kunt wijzigen tijdens het aanbrengen op uw muur. Installatie van deze decoratie is eenvoudig en snel. Tijdens de productie van fotobehang maken we gebruik van geurloze, ecologische toners - dat is waarom ons product "Japandi style" voldoet aan alle Europese normen en is voorzien van CE-markering. Daarom kunt u er zeker van zijn dat onze foto muurschilderingen veilig en giftig zijn - u kunt ze toepassen op ook op de muren of slaapkamer van de kinderkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Montage methode: Rand tot rand
Finish: Halfmat
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig geïnstalleerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Met gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaak: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE